hejjagheterfia&jagskrivermångainläggjustnu

jag vet att ni som läser denna blogg älskar att jag skriver tusen inlägg ( inte för att peka ut sofia, men känn dig utpekad :D )






hihih

titta, har gjort ett collage specielt för dig tova! hihi




MADE BY


LYCKA



Både mamma och pappa hade köpt. hihi, lycka i vardagen!


HAHHAHA

Tycker dethär var riktigt kul!






21:15:16
21:15:14



ROOOLIGT! :D


Smärta

tjena mittbena! Är heeeelt död efter fysen idag, spagetti ben häär! tihi, men trots det var det ändå rätt kul. Imorgon har jag studiedag, så det blir till att åka skridskor! Sen på torsdag ska jag vara med världens bästa becca som jag saknata aasmycke! Bara jag som är superpeppad på att julkalendern börjar imorn? HAHAH. Men det är fan tradition! Jaja, ska titta på tv nu.


jäklar vilka skogshuggar boots! :D


jag har bilddtorka... ledsen


hot in black n white






typ såhäääär kul har jag just nu! :) jag vet att ni gillar't!

jag är lite läskig jag..


grrrr...

Middag

Heeejsan! Har nyligen ätit middag. Hoppsan, blir lite knas med mattiderna nu när vi gör om här hemma. Jag var som ni kanske ( inte ? ) fattade förut hos sofia med elin också, vi spelade kort och kollade på film, myysigt! Imorgon är det fysträning - känner mig tyvär  heeelt opeppad på det just nu.. Har ett mål för kvällen, soooova!

Riktigt coola cheyer!



it is officially peace in girlworld.. for now.

hejhej, gud va jag är sämst på allt! Ska hinna med så mycket, och det slutar med att jag inte hinner med något alls.. iallafall, har ju vart rätt mycket senaste tiden.. och kommer nog va det hela denna vecka.. när upphör denna kaos i skolan. Men, en liten del av allt det där som var på gång är ju äntligen över, läs min övertext om du undrar vad jag menar.. haha. Nu frågar vi bara hur länge det håller! Bjuder på detta otroligt vackra webcams från NU, sak nämligen plugga. Plattat hår också, YEE

jag är vacker. Eller? KANIN!

HOS EN PION




(Förra vintern) fotograf : Sofia
SHAAA. Är hemma hos pionen sofia med prästkragen Elin! Nu ska vi rulla till amazonas. PEACE



HAHHA



Duktigt att jag ramlade i slutet...


JAG E HURTIG

Asså, sorry för att jag inte är uppdateringsqueen, men jag är upptagen! DAAAH. Jag är en buskorv. Jaja, tjejmiddagen igår va jättemysig! Kollade film, åt middag, sjöng singstar och dansa typ. hihihi! Idag så åkte jag  skridskor med Hilda. Känner mig som en hurtig bulle som åker skridskor typ varje dag! Nästan i alla fall... Vi träffade jacob där också :) Sen hämtade pappa oss oss och när jag kom hem bytte jag om och sen åkte familjen till adventsfika hos mormor. Det var mysigt! Har varit med pappa på ikea och köpt kök typ. höhö. Nu ska jag plugga gaal1 mycket! SEYA

Lite bilder från idag :

söt sötare hilda!


hockeyrör!








tomtevärlden!







en liten bildbomb från min sida ...

Iallafall, alla dom här sötnosarna har jag satt upp i mitt kök, det är mitt ''julbord'', och det har jag typ gjort sen jag var 4 eller något.. älskar det lika mycket idag! Och det ser jättegulligt ut, en liten minivärld på ett bord liksom. Nu kommer jag inte blogga mer förrän typ kanske i morgon kväll .. eller nej i morgon när jag är hemma eller något. Sovgott & ha en bra ... ånej.. måndag -.-

Första Advent




Har ni haft något bölle-firande typ? Vi har fikat och pyntat, jag och mina föräldrar alltså. Och gissa vad som kommer nu? Jersey Shore babeee


ny plattång


ser lite lockigt ut.. missade lite? Iallafall, min '' nya ''  plattång.. nej okej fick den på min födelsedag, men första gången jag andvänder idag! Älskar den, den är seriöst suverän!! Det är Babyliss Pro 230 iCurl tror jag.. haha långt namn. Iallafall, har julpyntat och sånt just, jättemysigt. Har fotat lite också, kanske kommer idag om jag hinner blogga mer! Har saker att göra vettu..

onda planer..

hejhej, idag har jag dömt matcher, wihooo pengar, hihi. Sitter iallafall och skypar med Tim, och vi har smidit onda planer!!
Jag andvände mina tankenötter (misstolk?) och kom på att ni vet i Narnia, där är det ju drottningens fel att det är vinter!! ... och  nu är det ju typ evig vinter här eller något, vilket jag allvarligt talat inte står ut med, så jag kom på att det är drottningens fel, och nu ska vi ta ett äpple, planera det (plantera ..) och ta ett äpple från träder och sätta i drottningens mun, så ska hon bli svag som i Narnia! Och så kan hon va svag i 4 år medans vi väntar på att bli myndiga (Asså.. få rösta.. hrm) och att det ska bli val, och då gör vi NarniaPartiet och tar slut på häxan så det blir evig sommar som i narnia!!
såå, vad tycker ni?


lite sent..

förlåt att jag inte bloggat förrän nu, hade jättekul på bion men vart sur för att den bara tog slut, det kommer ju en fortsättning sen.. blä! Ville se hela jue! Iallafall, chattar just nu och ser på south park.. inte så mycket mer att säga? Ska sova snart, ska döma matcher i morgon, kulkul, så vill inte vara helt utpumpad på energi som förra gången, hihi. Bilder från idag kanske kommer senare, godnatt!
http://art.allayers.com/images/large/south_park5.jpg
*älska* !


Tack

vill bara säga tack till alla mina vänner som verkligen ställer upp i vått och torrt! Ni betyder tusen gånger mer än ni anar, älskar er alla!




biiilder från idag!


fina cheeeyyeer!



(känner mig kort... )




HAHAHAHAHA. Vi är så sjukt stenseriösa!

heeelg

HEJ PÅ DEJ DIN REGNBÅGE. Japp, så är det. Är hemma från farsta, köpte en present åt Elin och ett par örhängen. Jag sara & towe hade sjukligt kul. Specielt när jag och sara stog och tog bilder så kommer tunnelbanan och mitt i all stress rycker sara åt sig en metro helt random sådär?
F- Varför tog du en tidning egentligen?
S- Jag vet inte...
F- Haha vi hade ju asbråttom HAHA smarta unge!
S- Ja men jag såg en tjej som tog en och ville väl vara lika cool som hon!

HAHAHAHHA , DU ÄR SÅ ROLIG SARA! Men back to reality. Sitter hemma och knaprar på choklad.



( LÄGGER IN BILDER I ETT NYTT INLÄGG )


dagens tova ..


var tvungen att ta bort fokusen ur mitt ansikte bara för att jag är helt knallröd och ser allmänt deppig ut, blir röd i ansiktet efter jag duschat.. för din information. Idag ska jag ut, ÄNTLIGEN, första gången på en vecka (!!) och gå på bio med.. ja jag vet inte direkt vilka, haha. Skriver när jag kommer hem iallafall!

P.s Jag drömde om hajar idag. Och mitt ex. Och min lagkompis. Det var en rolig dröm, men sen när hajarna kom vart det inte roligt längre. Nu vet ni.


uppe med tuppen !

Nästan i alla fall! Ska åka iväg till farsta med mina söta vänner Sara & Towe, kamernan är självklart med! Ska försöka fota en hel del! Nu måste jag kila,


Hahaha , ser helt gal1 ut!


foto : love & make up, not war








haha, hade lite tråkigt så jag exprementera ( stavas det ens så??? ) lite och fota, höhö.



rensa datan..

sitter med ett omöjligt uppdrag.. Rensa min dator på lite bilder! Har nämligen 6435, men har tagit bort typ 5 nu .. så 6430 bilder. För mycket, eller? Och det är jätterörigt i mina mappar.. men orkar verkligen inte. har iallafall hittat några fina bilder jag hade glömt, och passade på att redigera en när jag ändå hittat den liksom..

okej dum kommentar.. men den här bilden gör mig hungrig på chips. Du vet, sånna där lantchips? Blir du också det?
Nej herregud.. svara inte på det. Jag ber om förlåtelse att jag är störd.

I'd rather be with you






skridskor!

Put da hell to da yeah! Vinterns första skridskor åkning idag, förfan va kul! Efter skolan gick jag och Sofia hem till mig och hämtade mina skridskor, sen drog vi vidare till henne och kollade tv liten. Efter ett tag kom Linnea också. Vid halv sju hämtade pappa mig och Linnea vi åkte hem till mig och åt middag. Sen när vi ätit klart mötte vi upp sofia och gick till ip och träffade Axel & Jacob. Måste erkänna att jag är sjukt grym på skridskor! HAHA. Men sjukt roligt var det! Måste göras om :D Vi fick skjuss hem sen, och nu sitter jag och kollar på disney chanel.  Oups, busted! Tihihiii, imorgon ska jag åka till farsta med sara, sen blir det tjejmiddag! Myyyysigt!
Nääääppppeeee, det var allt. Ha en toppenhelg!




I may be bad, but I'm perfectly good at it



washmyworld



tog de här när jag städade typ förra veckan. Dålig bild. Iallafall, det är jätte rörigt bland kategorierna nu, håller på och försöker fixa menyn. Säger till när jag är klar!

ojojoj ..

jag kan verkligen inte hålla mig.. håller på med ny design igen.. suck. Men detta är en juldesign, och kommer inte bli klar på ett tag iallafall! Ska snart dra till skolan, för att hämta alla mina skolböcker som behövs att plugga med över helgen, ligger ju efter en hel vecka fan, och jag är i djupt satt i läxor nu .. yippey.
Tar med min kamera och fotar nog på vägen .. borde inte men är så sugen, inte vart ute på en vecka ju!

STRESS

slänger in ett inlägg lite såhär på morgonen, men nu måste jag springa till skolan!
puuussaaarr




Im no superman

Jag borde sova nu.
Men efter som jag inte gör det kan jag meddela att scrubs är asbra!
http://deniseochelin.blogg.se/images/2010/scrubs_season_1_dvd_1_108301356.jpg
:O

ny design!

Såå, gillar ni den? kände att den gamla var så mörk, kan ju försöka lysa upp lite när det ändå är så mörkt ute i vintersverige.. Iallafall.. är så trött på att vara sjuk! Believe it or not, men jag vill till skolan, VILL TILL SKOLAN. Nej herregud, jag måste blivit vimsig av febern. Tova vill till skolan.. nej det går inte, inte logiskt.. Men jag vill iallafall. Saknar kompisarna, och så säger alla att jag missar allting roligt! Och det är så tråkigt hemma!
Sitter just nu och trycker i mej Zyx Citron för att tämja halsen också..


alltid sådär gulligt seriös på webcams också.. lekte faktist tomte. Lyckat..

EMINEM ♥


Så jääkla grym låt, kärlek till eminem!


criminal minds

holymackadonia vad det snöar! Men jag måste erkänna att I love it! Efter skolan drog jag Nea & Peter hem till han och spela cs, hahah feeett kul ju! Jag ba döda alla, mohahah. Sen drog jag och peter till pulka backen och ba snacka typ, eller han åkte snowboard men jag vågade inte... eller jo, men jag orkade inte. mihi. Fast sen började jag frysa så jag gick hem. Har varit i sickla en snabbis och lämnade tillbax mina skor som jag köpte där eftersom dom va sönder. sorligt! Chattar med massa kul folk. CIAOOO


haha, gammal bild! :)


Dolly


DU ÄR SÖT.


Musikärallt

ska slagga snart, men ska iallafall stänga av datan!

sövsöttdrömgött

aouch min rumpa!

Dansen gick brraaa! Har bara ganska on i rumpan och låren, träningsvärk från igår. Men det rullade på, imorgon ska jag vara med Nea & Peter, fett längesen! Kommer bli asnice. Dethär blir nog sista inlägget ikväll.



jagärhungrig

bra tecken, jag är jättehungrig, har inte vart hungrig på 5 dagar så det är bra! Sitter just nu och ser på The siiimpsoooons...
Förrästen, hittade den här videon på youtube med en hund med en låång tunga.. stackarn.. eller? Tycker deet är lite gulligt, men måste ju vara jobbigt, han kan ju inte få in den i munnen helt! Och han biter säkert på den hela tiden..!


varning för snö

(skulle publicerats för 30 minuter sedan)

HOLA! Lyckades ta mig hem i snöstormen, tja med hjälp av buss i alla fall. Fasikens gubbar vad det snöar! Snöar det forfarande? Kan inte se... intressant, men i alla fall. Om timme ca är det dags för dans, sen blev det ingen träning efter för - ja inte så svårt att fatta kanske? Det är pga snön. Ska nu göra lite läxor, skriver igen efter dansen!


Nea sötast idag!


kändiscrush!

http://www.supermanhomepage.com/images/smallville/smallville2.jpg
Jag-kommer-seriöst-svimma!

Okej, tööntigt .. är inte Smallville-fan direkt, men när han skrattar är han ögongodis! Håll med mig eller inte, jag tycker som jag tycker och min nya kändiscrush är Clark Kent i Smallville!


frullebulle



faaasiken!

skrev nyss ett inlägg som bara totalraderades! ush vad taskigt! Fysen idag var ju såklart jobbig, men det är ju bra! Det blir mycket fys och så nu på vintern när man inte kan träna lika mycket utomhus. Imorgon har jag dans, stengilla! och sen förmodligen efter det träning igen. Shit vilket schema alltså! Kommer ju vara fett med vältränad i sommar met typ tjugo pack! Höhö, nej skämt åsido. Men det blir bra , vara vältränar gillar vi! Nu ska jag försöka få en god natts sömn, känner att det inte blivit mycket till att sova på sistone...

SOOMMAAR
Älskar dej bästavän!

things arent like they used to




har ingen aning vrf jag skrev well hello på sista.. men jaja. Upptäckte igår att mitt hår nästan är rött under vattenytan, coolt. Lika coolt som glocalnet..

FOTO : snö typ...

ja asså jag fotar ju så satans mycket, jag vet att jag inte är bra på det + att alla bilder ser typ likadana ut, men det är trots allt min ( vår ) blogg !















KYLA

Shabalablaaaaaa. Fasiken vad kallt det har varit idag! Aja, igår i alla fall så åkte jag till Ikea och köpte en byrå, lådor och lite småshit. Idag har jag pluggat pluggat pluggat! Ska om en timme cirka åka iväg på träning, fys -.-
aaaawsum. hörs senare!

godmorgon ..

hejhej .. godmorgon typ? Jag mår skitdåligt nu igen, mitt huvud.. herregud den är som en bomb!! Ticktackticktack.. Iallafall, är ju hemma idag igen och sitter och ser på Tyra Banks show.
Btw, jag bordde klippa mej! Mitt hår är jätteslitet.. men vill inte. Kanske lugg? Är så trött på det jag har nu. Tycker ni?


Top Model

hejhej, sitter och ser på Top Model 9, och blev väldigt fotosugen! Men är ju instängd hemma, så det får ju ske någon annan dag. mår inte så braa, kanske måste stanna hemma i morgon igen .. blä! Skittråkigt ju!

arkivbild

I K E A

Hejsan Hoppsan! Är hemma från skolan men ska snart iväg igen. Ska åka iväg till ikea med päronen för att kolla på lite saker till mitt rum. Sen blir det hem och plugga. Så det är planerna just nu. Fotade lite påväg hem också. Får se om jag lägger upp dom sen, maybe baby.


nyårsblåsa - H&M Lanvin

Jag vet, det är lite tidigt kanske.. men kan ju lika gärna börja kolla nu när jag inte har mycket annat för mig. Så, nyårsklänning? Kollar just nu på H&M Lanvin, och lets party, båda på h&m.

här

fan va kul man kan ha


Gahahaha, älskar den sista.
Jag har tråkigt

dålig uppdatering

hejhej, förlåt att jag inte skrev alls igår, men som Fia sa åkte vi ju till Skanstull, och där dömde jag matcher, men jag mådde skitdåligt, typ skakade för att jag frös så mycket och feber och sånt. Men jag klarade mig igenom det, och sen när jag kom hem vid 12-tiden somnade jag och sov till halv sex..! Sen låg jag och halvsov hela kvällen, och nu är jag hemma från skolan. Mår faktist redan lite bättre! Har fullt upp med läxor & sånt idag.. och så vill jag ju bli frisk också. Hadebra

Film

Halllååååå! :)
Hyrde somsagt en film påväg hem från att ha handlat förut. Hyrde "The blind side" Den verkar jättebra! Jag skriver kanske en liten recenssion ( STAVNING? ) senare, kanske! Nu ska jag kolla på filmen så jag kan hänga med lite i alla fall . Hörs imorgon! :)

http://www.pimpxprincess.se/images/2010/the-blind-side-poster_111003060.jpg
(inte samma omslag)


Såhär fin är jag nu, hahhaha. Man måste ju bjuda på sig själv ;)






utmattad

Hejheej! Jag och Tova kollade somsagt på Paradise Hotel igår, hoppade runt och mördade varandra lite smått också. Vi somnade inte så sent, men när vi sen skulle gå upp halv åtta i morse så var vi väl båda en aning döda. Sen åkte vi till skanstull för Tova skulle dömma handbollsmatch, pappa hämtade mig sen kring 11 och vi åkte till min träning. Det var kul :) Är heeeelt utmattad nu. Resten av min dag ska jag bara ta det lungt, förutom lite läxor. Men ska hyra film och shabalonen, ha en bra söndagseftermiddag!


( det går inte att ladda upp bilder, blogg.se laaaggar )

/ FIAAAA


hihi

Vi håller på och döda varandra,  hihi busigt.
Paradise Hotel nu fan!
http://maddysen.blogg.se/images/2010/paradise-hotel-2010-sverige_116553393.jpg

'

Shabba! Har inte gjort något alls idag typ, höhö.  Ska om ett tag åka ivägt till Tova och sova där, det blir nice! :) Nu ska jag packa. Hörs ikväll!


Hahahahha

Jag skrattar ihjäl mig! Har sett den typ.. 20 ggr nu och skrattar som en galning varända gång! Irina garvar inte alls.. ! Hon har ingen humor... jag har ju bästa, typ ..

Okej, dagens fråga till en präst;

Om inte du tvättar ditt hela organ där nere, blir det prästost då?

Pusspåer


roligt!

E= Elin
F=Fia


E- åh vad jobbigt på fredag måste jag redovisa en sak!
F-Men jag då, jag måste redovisa två saker!
E- Då kommer du bli känd och alla kommer säga, fia redovisaren!



grattis antar jag

jadu tova, nu är du officielt fjortis och du kan inte säga något imot det! Dock är du äldre än mig, änsålänge! Men grattis i alla fall ! :)


ahmentypmegatja

Direkt efter skolan åkte jag och Nea till farsta en sväng och kollade runt, köpte bara en tröja från bikbok på super rea för 37 kronor. Visar bilder imorrn, är just nu sjukt trött och har ont i huvet. Men det går nog över! Ska sova hos tova imorrn, våra päron ska iväg. De blir ruuligt, vi ser väl en skräckis igen! HIHI. Nu ska jag gå. Japp.


chnygga cheyer alltså!


b-day

yeeeeey, är med Irina nu, vi ska typ ha middag med min släkt och sånt..

och Irina har en korv. Som är stor.
Misstolka det du ;)

så nu har man fyllt fjorre också ..



(hallelujah, det gick att ladda upp bilder!)

Gooodmoooorgon, nu är jag officielt fjorton år och ÄLDRE ÄN FIA, hihihuhu.
och så har jag bråttom till skolan, skriver seeenare

bump in the road



If a bird can sing with a broken wing
You'll learn to bend when the wind blows
The leaves may fall, but the trees stay tall
This is a bump in the road
Don't give up, you will make it


foto : vatten

a, lite småpatetiskt kanske eftersom alla står och fotar sina vattenkranar. Men vafan, jag fotar ju för kul bara! Så kööör bara.



(stendiggar att man ser toastolen där bakom)




'



Haha stiligt värre,



pennvässare

A men fett hej liksom. Sitter och funderar på vilka läxor jag har, men det ska nog ordna sig. MIHIIHI. Ush, det är så äcklig här hemma nu när dom gör om alla trappor,hallen och köket. Dammigt och bläigt. Men när det är klart blir det as frechigt. Har fotat lite också, patetiskt egentligen. Men men, nu ska jag sluta babbla på om tråksaker. Vi hörs imorn!







thought we we're friends


well, real friends just dont do that.



DAMP

ÄR SÅ TRÖTT PÅ MITT INTERNET SOM AAAAAAAAAAALDRIG VILL SAMARBETA, KAN INTE LADDA UPP BILDER OCH HAR FÖRSÖKT NU I HUNDRA ÅR, KOMMER SNART GÅ OCH STRYPA MIN RAUTER FAN..

PUSS OCH KRAM FRÅN MIG.
bloggar strax

Projekt Runway

Shaaaabaatjena! Idag var jag inte i skolan så mycket alls, jag och några till hade fått i uppdrag att åka till Gnesta och ta reda på varför gnesta finns, vi gick runt där ca två timmar och fick reda på massa bra. Jätte mysig gullig litet ställe, cutipie. Men nu är jag hemma. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, men jag ska väl komma på något kul. not.

Lägger in bilder senare, kanske (A


shäna

Hemma från dans och träning nu, awesome! Är helt seg i kroppen och ska ta och lägga mig tror jag! Skriver imorgon igen!


Snyyyggga cheyer!


PUUUSSAAR


gissa vad jag ska ägna mig åt nu ..

http://chrippz.blogg.se/images/2009/dammsugare_27726110.jpg
(Jag skulle lägga upp ett riktigt foto, men mitt jobbiga internet vill inte copa!)


haha!


älskar när han dansar!

ohcomeon


foto; miiig
hejhej, idag har jag vart med Olga, fan va vi garva. Typ på tunnelbanan skrattade Olga hela vägen, ashögt och allt, och sen när vi kom hem till henne låg jag på golvet och skratta och skratta haha, vi är roliga. Olga, om du bajsar på dej i skolan ska jag skratta, Till exempel. Fyfaen va coola vi är.


<3

Älskar er tjejer. Ni gör min dag



Outfit




( ignonera mitt städade rum )

"fotbolls outfit" ( haha gay, nej men asså ändå. haha )



Foto : Frost, typ










Dans

Hejhej! Var ju i skolan idag, har inte mycket intressant att berätta om dagen. Så det skiter vi i. Ska iväg på dans lite senare idag, och sen direkt efter det till fotbollsträning. Hurtigt! HAHA. Kommer förmodligen vara helt slutkörd när jag kommer hem. YUP. That´s about it. Skriver förhoppningsvis om jag har tid ikväll!
Lägger in bilder från dagen & outfit bilder strax! :)

Dead end


Up in your head where are you going
Where are you going now friend
Fighting against the dead end


outfit


Ny tröja! 100 kr Gina tricot ( REA )







Sushi

Shabalabala! Åkte aldrig till träningen idag, mår så illa ... not good. Istället följde jag med pappa en sväng till globen och köpte ett par "fotbollshandskar" och sushi. Tycker egentligen inte sushi är sådär  supergott, men helt okej! Glömde även att wasabin är sååå stark. Tog massa och tryckte i mig. I can tell you, gosh it burned!







bada..



pluggpluggplugg.. och mera plugg. Tar ju kål på mej.
Nej, nu ska jag stänga av mig själv en liten stund och ta ett mysiiigt baaaaaaaaaad. fan va nice

lockigt!


herregud, ser ni hur lockigt mitt hår var i morse?! Tog en evighet att borsta ut det kan jag säga. Iallafall, skolan idag igen, och efter det har jag vart på träning .. inte så mycket mer har hänt. Skriver iallafall snart.

aouch

Shasha! Är hemma från skolan och har daaamnet ont i magen. Aw poor thing! Sitter och dricker the och äter morot, vadå nyttig liksom!? :) Det gillar vi! Har fys träning senare idag, hoppas verkligen magontet släpper! Det var nog allt. Skriver förmodligen sen! :)

lunch igår

Sara har gått och lagt sig. haha!


Köpte dehär halsbandet i helgen..


89 kr guldfynd




tröööttt!


måste till skolan, NUUUUUUU

dagens



inte så bra bilder
Jag har matteprov i morgon så hinner inte blogga mer idag!  srryyy

lovelovelove

kääääärleeeeek.
vad gör vi utan kärlek?
Svara på den ni ;)


the botten is nådd

För the botten is nådd
Hur långt kan man gå?
Hur lågt kan man sjunka?
Hur kasst kan man må?
Kändes förjävligt innan men det börjar bli lite bättre nu min vän
Om jag tappar fästet och trillar ner ska jag klättra upp igen




oh shiit

Hejhej! Hade ju hemstudiedag idag, eftersom alla i årskursen hade utvecklingssamtal olika tider påd dagen. Klockan 9 ungefär gick jag hem till Elin, sen kom sofia & sara också. Vi satt med varsin dator och plugga galet. Jag och sara åkte också och köpte mat, jag köpte en pastasallad. Sen kring halv tre fick jag och elin skjuss till skolan för båda skulle ha utvecklingssamtal samtidigt. Utv-samtalet gick väl bra, haha. Har jobbat hela kvällen med beccas bloggdesign, är ändå rätt nöjd nu. Fast jag är ju inte så duktig gör ju mina headers tex i picasa 3. Men det duger nog. Nu ska jag äta :)



Haha, jag och Becca i somras :)

Bilder kommer kanske ikväll.


la rubrica

Shafaan. Borde egentligen inte blogga nu. Borde sova, Men nu när jag ändå inte gör det så kan jag ju blogga. Imorgon har jag hemstudiedag eftersom det är utvecklingssamtal. Fast jag kommer inte vara fri, vi har fått massa stora uppgifter att göra hela dagen så det blir till att gå upp klockan 7 och sätta igång. Sitter just nu och kollar på bajen matchen, alltså på nätet. Superintressant. Skriver imorgon! :)



XOXO

hejhej, idag har vi typ varit superslöa, först har vi städat (okej det var kanske inte så slött av oss..) men sen har vi slöat och pysslat, haha vi är så mysigt barnsliga. Men, orkade inte gå ut något idag. Iallafall, vi ser på tv nu, vet inte om det finns några bilder från idag.. bloggar senare

(Y)


bläää
hejhej, vad gör foolket, vi har TYP nyss vaknat.. nä vi har sett klart på skräckfilmen som vi inte vågade igår, hihi!
Iallafall, vet inte vad vi ska hitta på nu, men det får vi väll se.
chaooo


tihiiih

nu ska vi sova kanske. tova tappade sin mobil på sin tand och e nu ledsen. sorligt värre.
natti!

driv

säger jag driv så äre driv


duktiga chejer

hejhej, förlåååt för att vi inte skrivit men vi är hemma hoss Tova nu, vi vet det är rätt sent.. men lalala vi har sett på skräckis.. bloggar snart
http://www.fatally-yours.com/wp-content/uploads/fridaythe13th2009.jpg

Drar nu

Ska åka in till stan med Tova och shoppa lite, eller jag ska nog inte köpa så mycket för jag är sjukt jävla pank alltså. oupsi. Men tova ska väl shoppa som vanligt, shoppaholic! ;) Sen drar jag på resturant med la familia för att fira pappa för fars dag och mamma för hon fyllde år i veckan. Sen kring nio drar jag hem till Tova igen och slaggar där. Såft.
Thats all. Vi hörs sen med bilder också tror jag! :)


GEMIG



detta är till alla korkade

... som inte ännu fattat vem som skriver vilka inlägg!
Haha nädå, ni är inte korkade! Men i alla fall, såhär ligger det till. Om ni kollar längst ner vid inläggen så ser ni på kategorier vem som skrivit, jag kan visa :


När det är båda


När det är tova


när det är jag (fia)

Förstår ni nu? Hoppas det i alla fall!


Say what you need to say





' you better know that in the end,
 its better to say too
much then never to say
what you need to say again.


tova yo biatch

försök inte, jag vet att du saknat mig sjukligt mycket! Men i am back on track now! Vet inte riktigt vad jag tänkte skriva här... Men typ att jag är cool dårah.


FIAAA

fia är tydligen tillbaka
och du ska få sota för dom där bilderna! ;)

whatisup

fia bloggar inte som ni antagligen märkt, så det är bara jag just nu! Yeyy, slipper vi den skitungen.. hihi! Nej skojjaaa,, iloveyou fia :) Iallafall, vad har omvärden för sig? jag ska titta på film tror jag, om jag orkar hålla mig vaken.. är dåsig efter den här veckan! Händer i morgon ? ingen jävla aning.
iallafall, skriver i morgon när jag vaknat.
bjuder på ...
ingenting, eftersom mitt internet vägrar sammarbeta!
BLÄ!

CUTIEPIE!


'
Visst är hon söt, dendär tova! :)


nu så!

Tror jag fick i gång datorn igen, verkar så i alla fall! Så förhoppningsvis kommer jag att uppdatera helt sjukt mycket mer nu! GILLA! Sitter förövrigt och lyssnar på musik och gör en header åt värlens bästa Becca. Hope she likes it!

Såhär gal1 snygg är jag just nu. Nä förfan ska gå och frecha upp mig nu!


dagens ..


internet är knas så gick inte att lägga upp fler bilder!!
Iallafall, såhär har man sett ut idag.. sitter och chattar, smsar och ser på tv!

heaven is hell without you


DÄRFÖR ATT

Jag har inte bloggat och kommer förmodligen inte göra det på ett tag heller, beror helt enkelt på att min data är sönder. Det var allt jag ville säga, sorry!


skiiit

asså internet är galet, så bloggar i morgon -.-'

tv,


hejhej vad har ni för er, har just kommit hem och jag sitter och ser på tv. My sweet 16 hahhaha, det är inte så bra men ska snart hem till farmor som fyller år! Yehhuu, nu börjar my life as liz, skitbra. Hejdå!

morgon ..


nej men gud va fräsch man är just nu..
ska iallafall gå snart, har vart uppe sen 7 men jag älskar att slöa i sängen en halvtimme och sen se på tv och lååångsamt äta frukost, så skönt! Ska till praoen, kanske bloggar på lunchen för jag drar hem då. annars hörs vi senare

sagt och gjort

har tränat nu i en timme och ska plugga.. blä. förlåt att jag inte bloggat alls idag men har så jäkla mycket att stå i, har ett repotage att skriva och en stor franska grej att göra, måste fixa hela mitt nyinflyttade rum & så tar ju praoen kål på mej, så förlåt!
Men bloggar imorgon, förlååt igen

haha stalker

HAHHAHA, en jag känner som jag känner säger att hon inte läser min blogg - sen lägger hon ut exakt samma låtar med typ samma rubrik en dag senare? Men vad säger man, du tycker väl jag är helt awsum och vill vara som jag. Jag är smickrad! :)


ingen energi

Jag är väl ledsen för att jag inte bloggar så bra just nu, men min energi är nere på noll. Det värker i hela kroppen och jag är så jäääkla trött. Hade träning i snön i dag i alla fall.
HEJDÅ


disaster date

(jag är en duktig uppdaterare!)

Sitter och ser på disaster date på MTV, hahaha fan va dom äger.



*tog bild på tvn*

jag måste börja träna nu ..

.. har ju inte tränat på .. två veckor! snart tre! Min mage hänger efter mig som en ryggsäck snart fan .. haha fast nä, men känner mig sjukt onyttig som just ätit glass också så nu ska jag bli den där träningsnarkomanen som jag var för 3 veckor sen! Saknar känslan av att känna mig duktig och smal! :(

'When I look at you



When my world is falling apart, when theres no light to break upp the dark. That´s when I, look at you.


fys

Shabalaba! Hade träning idag ju. Vi hade fys. Jobbigt! Har apaont i låret, vettefan varför. Aja det går nog över. I alla fall, det snöade ju förut. Men nu har det börjat regna istället, ruttet! Jag som hade förhoppningar på att snön skulle stanna längre än ett dygn denhär gången, men icke! Har träning imorgon igen, om planen är skottad.

Tog denhär bilden för nåt år sedan, minns att jag var supernöjd med den och tyckte den var gal1 snygg, haha :)

ta ingen skit!

okej, ärligt talat, nu är det serious talk här.. fast nää,
men okej ville bara säga att ta inge skit! Alla människor som dömer (och nu tänker du: som om inte du dömer, men okej jo jag har säkert råkat göra det men jag försöker och att inte döma LIKA MYCKET som jag brukade och det har fått mig att må så mycket bättre, och gett mig många äkta vänner. Ingen är perfekt, inte ens jag... haha)  ska du bara ge det där fingret mellan pekfingret och den där andra som jag inte vet vad den kallas ;o till. Seriöst, okej till exempel ni som skriver taskiga kommentarer till andra bloggar;
Ärligt talat? ÄRLIGT TALAT, asså sånna saker får mig att skratta. Sitter du ärligt talat vid en annan dator och skriver taskiga kommentarer anonymt till en människa som du inte ens känner? Titta på dej själv människa, kommenterar andras texter och bild, har du inget bättre för dej eller. Jag fattar inte?
Och nu kanske du tänker igen men asså du sitter ju och bloggar, har inte du något bättre för dej eller och svaret att jag har jävligt mycket bättre saker för mig, men jag bloggar för att det är kul, jag sitter inte som någon annan och kränkar ned på andra människor, anonymt ännu en gång, bara för att jag söker uppmärksamhet och bekräftelse.
Om du kanske inte alls skickar taskiga kommentarer, skit i det jag skrev ^^
Men och sen, ett till exempel är tjejer (och killar! men dom kan jag tyvärr inte så mycket om så jag menar främst till tjejer) som tittar snett; Ännu ett tecken på att hon söker bekräftelse, jag menar vafan om du kollar snett och snackar skit, kolla dig i spegeln, du är ju fan inte särskilt mycket bättre själv.

vet inte vad jag ville med detta inlägg. Ingen pallade säkert läsa iallafall.. men .. om du orkade.. tittar du snett eller skriver taskiga kommentarer, titta dej rakt i spegeln och tänk efter. Och om andra gör det mot dej, mitt bästa tips till dej är : Ta ingen skit, tyck bara synd om människorna!


you are the only exeption

hejhej, guuud va trött jag är! Harju jobbat idag igen, kommer hem helt slut och sätter mig vid tv;n i två timmar, halvsovande. Och nu pluggar jag, men min hjärna vägrar hänga med så jag kan ju bara ge upp. Kommer nog inte träna alls den här veckan eftersom jag knappt kan gå efter jobbet, vet inte varför men det där är tunga grejor dom håller på med där på praon asså!
Iallafall, vad har ni gjort?




söt man e..
Juste, herregud vilket skitväder ute! och det är bara november.. kommer ihåg när jag var liten och önskade såååå sååå sååå att det skulle snöa innan eller till och med på min födelsedag, den 19 november, och det hände aldrig, men iår snöa det ju redan i oktober? Kanske ska börja önska mig tvärtom..


'

Back att square one.


snöstorm

Haha, som ni märker är det ju en rejäl snöstorm ute. Måste faktids medge att jag älskar det! Fast jag cyklade till skolan så det blev lite jobbigt, men jag kom hem i alla fall! När jag kom hem gjorde jag direkt en kopp varm choklad, mums! Har träning idag, tror dock att det är säsongens (stavas de så? :O ) första innomhusträning. Japp, det var väl det. Lägger in lite "härliga snöbilder"





chokladen i min stentuffa kopp! :D

OBS SUDDIGA BILDER

pensionärsjävlar

ni måste ha sett pensionärsjävlar på femman någon dag i veckan? Det är otroligt roligt, ligger typ ensam i mitt rum på golvet och skrattar... iallafall, tiiips för alla med sån här humor! Nu måste jag till 'jobbet', chaooo


jag är nyttig (a)


mmm, gott va? *middag*

The hills

http://beccaaaa.blogg.se/images/2010/the-hills_82523435.jpg
hejhej just nu ligger man och kollar på the hills.. Spencer måste söka hjälp, ärligt talat. han började skrika och skaka utan andledning framför Audrina, och hon sa bara hej till honom? Jag förstår inte han asså .. Och han låter henne inte andvända dator eller telefonen, bara läsa!? Daamn boy ..
Iallafall, har praoat idag, fick hänga upp saker och larma och sånt, det va jättekul men nu har jag så himla ont i ryggen att jag ligger i sängen och slöar, hihi. Bloggar iallafall strax!

foto : höst



















Haha bombning, jag vet att det inte är så fina bilder men. haha :I


homee


Nu är jag hemma ifrån skolan, eller har faktids varit hemma ett bra tag. Dog lite smått i skolan, var ju faktids första dagen efter ett långt lov! Påväg hem från skolan passade jag på att fota lite, var ju värsta bästa fotoväder! Visar några av dom sen. Vet inte riktigt vad jag ska göra just nu, men ska väl hitta på något.
Fick en fråga förut om varför jag skriver x & å ofta, tex lixåm. Svaret där är väl att jag tycker det är kul, haha nej men det finns nog ingen riktig anledning för det måste jag nog säga! :)


'  sommar 10


mysigt väder


sugen man vart att gå ut nu då ..
ska iallafall praoa idag, och börjar om 15 så ska lunka iväg nu! Pusss


godnatt!

yäpp. Sista inlägget för idag nuråh. lixåm. skriver nog imorgon.



fin jag är? eller hur. Klockrent
 pis


Justin biebeeer

..vann ett pris på EMA, yeyyy, hahha, ni kanske hatar honom och jag gillar igentligen inte honom men..yeyyy!
http://www.justjustinbieber.info/wp-content/uploads/2010/09/justin-bieber.gif
hahahhaa.. cooling

put da hell to da yeah!



En gång i tiden var du min, men nu är du bara en dröm. Jag ser oss ibland i mitt sagoland där vi ses och umgås en stund. Men jag vaknar upp i min ensamhet i vårt såkallade rum. Vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm


Varför kan jag inte bara ta och glömma dig. Varför kommer du tillbaks till mina drömmar säg.


bio

A , tova du hann före! Vi såg somsagt Jackass. Helt grym alltså! Riktigt rolig och underhållande. HÖHÖHHHH. Sen fick man ju såna där awsum 3D glasögon *gilla*. Tycker dom är stentuffa. Sjukt bra i 3D också, i alla fall. Till bion köpte vi julmust och godis i burk. HAHA. När jag kom hem åt jag typ middag, sen pluggade jag. Superintressant right? Imorgon är det skola igen, woho. NAAAT. Borde nog sluta skriva nu innan jag spårar ur totalt. Ja typ.



Hittade en sak på fb, riktigt kul! :D


jackass 3D

http://rstvideo.com/files/2010/09/jackass-3d-poster.jpg
hahahahaha, kan ju säga före Fia hinner att fyfan den va skön.

fiaaa

fia är påväg hit, och jag stresssminkar mej ^^

you wish it was me



typ dagen föredattaredagen ..

asså, jag har ingen aning va det där var för rubrik. Så fråga inte!
Hejhej, vad har jaag gjort idag? Jo .. jag har typ sovit halva dagen, men nu är jag pigg som en mört så jag håller på och möblerar! Blir skitfint, tycker jag. Fast kanske inte ni tycker. Iallafall, ska nu dricka mjölk! Ut ur en kossa. Hahaha nää skoja, faktist ur ett mjölkpaket, men visste ni att mjölken kommer från kossor? Ut ur deras snoppar.. hihi busigt. Och dom har jättemånga!
http://www.claraillustrationer.se/ko.jpg
google bild
Ps. Förlåt att jag är så oseriös i alla inlägg, ska skärpa mej.


tonight



Feel like dreaming, except we always woke up.
Never thougt not having you here now would hurt so much.
Tonight I fallen and I can´t get up, i need your loving hands to come and pick me up.


' oupsi

shafan. Sov hos My igår till idag, vi kollar mean girls och hade det chill! Imorse när vi gjorde frukost så hände en liten läskig sak. Jag svimmade när vi höll på och gjorde frukost. Kände att jag mådde illa och blev yr, sen blev jag jätte yr och skulle sätta mig ner men hann inte för jag ramla ihop in i bordet typ. Jag låg där i kanske en halv minut. Var typ jätte blek och så sa dom. Pappa ringde sjukhuset men vi behövde inte åka dit för dom sa att det kan hända i den här åldern typ. Har ont i magen och huvet just nu, men det kan bero på annat. Ska nog inte göra något annat kul idag, för jag får typ inte. Skulle egentlgen till skogskyrkogården eftersom man ska dit idag. Men mår inte så bra så det blir nog inte så. Kanske gör lite läxor, har en svenska läxa kvar. I know, careface. Jag lägger kanske in fler bilder ikväll! :)




älskar färgen?:)

BERKABUUUS!

hörs senare!


all the girlfriends hate me because their boyfriends love me ;)


Bästa låten just nu?! looove it

ordning och reda pengar på fredag..




Tim äter fläderis


hejhej, har nu snackat med Tim i 2 och en halv timme nu hihi. Iallafall, har ju vart  på ikea.. köpte en hållare till smink, en stor och en liten spegel, en ram och en gardin :)

omfg?

Det är orimligt att alla är längre? Mätte mig nu och jag är faktids 162... men det kan inte stämma? Jag kanske inte vet hur man mäter...


Fan 11 pers än sålänge? How?


Videor

Den här videon är sjukt rolig! Sitter typ och skrattar ihjäl mig. Lyssna på hela!



UPDATE :
Hhaha den här är awesome också! Inte lika kul men ändå! :)


känner att jag inte har något liv...


Bild; jag, typ förra veckan?

..som jag alltid gör när jag är sjuk. Fyfan.

hej jag heter inte Tova

jag ljuger såå braaaa...
Iallafall, hej? Har gjort en ny header, blev galen på den förra, och hade ju bara den i en halvtimme? Iallafall, första gången jag skriver... jag är hemma sjuk, blä. Typ, har inte gjort något idag. Kulkul, ska KANSKE till Ikea senare ikväll om jag har orken. Nu ska jag sova, Chao.

en gammal gammal gammal bild på mej och fia ..

Ny header på G

Japp, tova ska tydligen fixa en ny header nu, bara så att ni vet?
Onödigt inlägg. Gånger tusen.
Peace out


typ första inlägget

jahaapp. Dethär är första inlägget för mig då, eftersom tova skrev det innan. Eller alltså jag sa vad hon skulle skriva om mig, typ. Men what ever. Vi, eller jag i alla fall kommer nog skriva rätt mycket här. Jag har en enskild blogg som heter www.fiathebest.blogg.se som ni kan kolla in om ni vill veta mer om mig eller så. För tillfället sitter jag och spelar facebook spel, beroendeframkallande! Har väl inte mycket mer att skriva just nu. Uppdaterar förmodligen ikväll!




Haha, det gäller att bjuda på sig själv. Två "Halvgalna" bilder :)


7saker om oss

• Fia trodde (eller tror..) jorden var trekantig..
• Vi kan inte stava till Påsk .. eller vi kunde inte det när vi gick påskkärringar några år sen, hahaha Glad Posk!!
• Vi gillar att hoppa i snön och sen hoppa ned i ett varmt bad..
• Tova är mörkrädd
• Fia är beroende av plåster med rosa elefanter på
• Tova är lite galen sisådär
• När vi var små sov vi inne på toan!


RSS 2.0