tung bild



Nu ska vi gå ut och fira nyår :D








störda skitunge

ASSÅ FAAAN. Tova sluta sparkas förfan!!!!!!!!!!!!!



Runaway


Nu ska jag typ gå och göra mej i ordning, vet inte när men vi ska väll hem till Fia snart och fira det nya året.. aa. Det är väll det. Chillig dag har det vart idag, har inte gjort något alls förutom lekt med photoshop. usch, det stinker macka i mitt rum. HAHAH intresseklubben antecknar.

Musik. Asså musiiik. Finns inga ord.♥

PULKA!

TOOVA, mår mycket bättre nu så är redooo för paaarty. HAHA gay mening :)



Haloj! Gick upp riktigt sent imorse . . ..  haahaaa. Drog ut en sväng med sofia och åkte pulka! Alltid lika roligt! Har städat mitt rum och lite sånt, ska gå och duscha nu. Skriver senare! :)


leker med photoshop..


försöker lära mej mer om photoshop, det går väll sådär.
Så jäkla komplicerat, men så jäkla kul!

Fia bli inte sjuk!

Nu lilla Fia tycker jag inte att du ska gå och sjukla till dej, när vi ska ha det askul ikväll.. Capish?

Iallafall, godmorgoon... Har nyss vaknat, jag vet jag sover rätt länge, men what can you do. Idag är det nyår people! (hahah jag pratar mycket swenglish, right?) Och jag har myycket att göra idag, känns det som ..  eller inte. Ska mest slappa, och sånt. Fota lite, så bloggar väll snart då.


O CRAP

Jag är hemsk, jag vet! Har varit upptagen hela dagen! Åkte till cupen och kollade på alla, enskede gick vidare! Jag Sophie Madde & Ida  ( och becca ) hade askul! Sen träffade vi en massa & så. På kvällen var det meningen att jag skulle sova hos sophie men jag fick jätte ont i huvudet, stackars mig, HAH. Så jag åkte hem, åt lite middag & kollade på solsidan. Imorgon är det nyår, PAARTY. fan vad huvudet bultar, nä vi får höras imorrn om fler detaljer!


köpt idag



(Topparna köpte jag dåra på båda bilderna, inte byxorna)




prövar lite..




såå, är ju nybörjare på system men tycker om den, den är rätt bra faktist. Ska försöka bli bättre på att fota så blire bra. Just nu skypar jag med Tim .. och det är väll det. Har ju vart och handlat julklappar och kläder, fotar dem snart. Och så har jag städat mitt rum.. intressant.
Väldigt Intressant


ny kamera!


köpte lite insentivt sådär en ny kamera, system. Det va ju rea, 2500:- på expert vart det. Och nu ska jag pröva den, men måste också skynda till stan och köpa mina julklappar (som är försenade. Förlåt alla, älskar er iallafall.. haha ^^ )
Så, bloggar senareeeee!♥

Gave you all I had and you tossed in the trash



ajmitthuvud

Igårkväll var jag SUPERTRÖTT, men jag stannade ändå uppe halva natten och såg på Grease.. duktigt Tova. Nu är jag helt borta, och mitt huvud dunkar. Ligger iallafall kvar i sängen där jag vaknade för 30 min sen, och äter på gårdagens M&Ms. Men jag upptäckte att godis smakar godare innan frukosten, på morgonen, än på kvällen. Och sen upptäckte jag också att vatten från igår är ÄCKLIGT

jag nu, bjuder. Osminkad, oborstat hår och iklädd en gammal hello kitty tröja (som man förövrigt inte ser på bilden).. mysigt

fy fasen va kallt!!!

USCH, det första jag sa när jag kom ut ur planet i Arlanda va: NEJ VI ÅKER TILLBAKA!! Saknar redan poolen, wäähä.  Ser just nu på grease 2, ingen rekommendation. 1an är 100 gånger bättre, om inte mer. I morgon kommer jag blogga mera, är så jäkla trött. Så jaaa, bloggar i morgon!

ninjaspark




Mjao


the big bang theory

haha sitter och garvar åt the big bang theory ... on my own. HAHHA.
Imorgon ska jag kanske först till pappas jobb och äta lunch typ? nej men jag vet inte riktigt, skulle kanske dit i alla fall. Sen ska jag kanske till tyresö någonstans och kolla enskedes matcher, men bara kanske.
Asså är värsta smitaren men har fortfarande inte laddat över bilderna, så det får bli imorrn! :))


~~~

To the world you may be one person, but to one person you may be the world.



This life don't last forever
So tell me what we're waiting for
We're Better off being together






nyårsblåsa! ( haha )

Hallååå! Jag & hilda åkte som jag sa förut till farsta och letade efter något fint att ha på sig på nyår, köpte en tubtopp/tunika från JC. Blev ingen storshopping precis, klänning, käk & en hårspray från Åhlens. Nu ska jag duscha och äta middag sen, vi hööörs!




Baksmälla

Så, vad tycker ni om Petters & Septembers "nya" låt?
Tycker inte den är grym, men den suger inte. Helt okej!




a men typ tjaa

Kollade för ett tag sen på pirates of the caribbean idag igen, haha fast det var ju inte samma såklart. Imorgon ska jag träffa Hilda & Kanske sofia, vi ska in och handla... höhöhöööö shoppaholic. Nej men jag måste köpa en "festblåsa" - även kallat något att ha på mig på nyår. Lika bra att passa på nu när det är så billigt. Men vi stannar inte där länge för hilda har gått in i någon anti shoppingfas - tydligen. Så det blir väl bara att köpa den och sen sticka där ifrån så fort som möjligt som om vi hade eld i baken.
OH CRAP! Har inte laddat över bilderna än, och nu orkar jag inte. LEDSEN!




sverige i morgon..

jaa, har inte bloggat idag men har inte orkat, är ju faktist på semester. iallafall, idag badade jag, solade och läste i solen, sen har jag vart i den där andra staden, playa någonting, och sånt.. kul inlägg här då. Men orkar inte.. sorry.
Kommer tillbaka till sverige i morgon kväll och efter det blir bloggningen förhoppningsvis som vanligt! Ses dåra

Naked juice bar

Jag har spenderat min dag med världensbästa sofia! Först kom jag hem till henne och vi kollade på pojken i randig pyamas, brukar oftast inte gilla sådär sorliga filmer men den var jättebra! Grät nästan en skvätt på slutet .... Sen åkte vi till sickla, köpte endast ett armband. Nu ska jag äta middag, lägger snart in bilder! ;)
& becca, ring mig.


Underhållning på mina villkor

Hittade dessa två grupper på fb, klockrena! :)





fiilm

Kollade nyss på pirates of the caribbean, alltid lika rolig/bra. Imorgon ska jag va med Sofia & kanske någon mer. Vi hittar nog på något kul ! :) vii hööres! :)


nääärbild .... vadå peddosmile? ;)



Homeeee

Köpte endast en tröja/jacka och lite småsaker. Men är supernöjd med jackan, den är sjukt snygg! Dock fanns den bara i ganska stora storlekar, men den funkar!






ca 200 kr från cubus


ahhahah minifjortisar

jag älskar alla patetiska minifjorrar, så roliga att titta på! Fast lite sorligt.
Iallafall, idag har jag inte gjort allt för mycket, solat lite, men det började blåsa så jag och föräldrarna gick och åt lunch, sen har jag badat jättelänge, men så vart mina läppar helt lila så vi spelade kort på balkongen, jag vann, bäst som man är. Nu ska jag snart mysa lite och sen ska vi väll ut och äta.. är inte hungrig för man har ju proppat i sej massor med godis och cola (vadåbiggestlosersvergie eller iformmedannaanka?) mohhaha. Har inte mycket mer att säga, så ska vara social nu! Chao

julgran








orkade inte redigera dom något eller så, bara lite simpla bilder :)


shooppaa igen

Eller tja, kanske inte shoppa. Men eftersom jag har haft så tråkigt idag så sa pappa att vi kunde åka till nacka forum och kolla runt lite. Förhoppningsvis får jag honom att köpa saker åt mig. HAHHA. HAHAHHA. HAHAHHA. HAHHAHA.
Nu ska jag klä på mig lite normala kläder och sen åka, puuuusss


Booring

Tjenaa. Har inte alls mycket att skriva right now, såååå. jag skriver nog inget. HEJDÅ :)


shashabloggen

jag bloggar såhär mitt på ljusa dagen, nörd jag är '
Nej men jag har inget att göra för pappa vill inte bada.. så kunde ju lika gärna skriva lite. Jaa, igår var vi i den där ''andra staden'' (som jag FORTFARANDE inte kan namnet på.. playa något) och kollade i affärer, sen åt vi VÄRLDENS godaste mat, galet gott!! Grekiskt. Vi ska kanske åka tillbaka dit i morgon, för vi han inte vara där så länge för jag solade halva dagen, och vägrade dra, haha dumma mej!
Och idag har jag nästan just ätit frukost och solat, ska fortsätta med det.
Glömde minneskortet med bilder på hotellrummet, men den här är från julafton.. JAG BJUDER.  för jag ser sjuuuk ut, haha..

titta på mina ben .. sumobrottare, ohyeah

ny tröja + byxor

Köpte denhär tröjan och domhär byxorna ( och fler saker )


"Let´s join the circus" Gina tricot 49 kr

Leggins 124 kr Cubus


Ignonera sladden... :)


Bilder


kolla snyggingen? :)



vadådrogad??

sööööt!

MODELL




Toy story 3

Haloj! Gick hem till My, vi kollade på Toy story 3. Underbar film! Hahah vi är så mogna som dansar runt som galningar till alla låtar, men ärligt filmen är ju urgullig! Har inga planer inför imorn ( gillar inte att planera som ni kanske märker) så vi får se om det dyker upp något & annars tar jag dagen som den kommer, känns bra! Funderar på att kolla på Solsidan  . . . Eller spela dataspel... DILEMMA. HAHAHA attans vad rolig jag är som delar med mig av mina kvällsplaner. MIHI. Ajaaaaaaa, vi hörs imorn eller senare ikväll!


( Min kamera dog, så bilder kommer senare/imorrn! )




Svar

Anonym om shoppiiing!:
de heter faktiskt -.-

SV; Ajdå, sorry banana. Skriv namn nästa gång! :)



shoppiiing!

Som jag kanske nämnde förut så åkte jag och becca och shoppade idag på mellandagsrean. Sjukt billiga priser. Man kunde inte vara inne i en affär utan att bli nedknuffad typ, galet. Köpte inte sådär galet mycket men några tröjor, ett par örhängen, leggins osv. Ville ändå spara lite pengar :) Har inte planerat något speciellt för kvällen nu, ska kanske va med någon.
Orkar faktids inte lägga in bilder just nu, SORRYYYY.



jag längtar till ..

♥ Att shoppa i den där andra staden (som jag aldrig kan lära mig namnet på) ikväll
♥ Att shoppa på mellandagsrean när jag kommer hem, som Fia håller på med idag
♥ Nyår, såklart. det kommer vara grymt
♥ När jag ska till Kina senare, innan sommarn någon gång, och hälsa på brorsan
♥ Träffa mina vänner som jag redan saknar fast jag varit borta typ 5 dagar!

När jag tänker på dom sakerna blir jag såhääär glad:

jahapp, och nu funkar inte bilduppladdningen längre, great


Ni får hare bra da
:- ←HAHAHAH.. fortfarande asrolig smiley!!

jag-är-död

hejhej, okej andledningen att jag bloggar såhär mitt på dagen är att jag dör i solen. jag typ ligger och svettas ihjäl, asså det är FÖR varmt för mig typ, och sen typ törstar jag ihjäl och så är jag godissugen (haha, som alltid).. så jag håller mig till skuggan, och så tänkte jag att jag inte hade så mycket annat att göra så jag bloggar lite liksom. Jag 'är också helt död från igår, visst gick hem rätt så tidigt men var uppe sent och såg på film, och sen väcker föräldrarna mej 9. Not cool, eller so not Tova style (hahahahah Dessie & Kissie wannabe?!). Snart ska vi väll åka till den där andra staden.. har inga nya foton, men bjuder på denna vackra bild från julafton..

såhär rädd vart jag när tomten kom!!

the ring 2

FAAN, vi sitter och kollar the ring 2, SÅ JÄÄÄKLA LÄSKIG. VI ÄR ASRÄDDA! Heeelp oss!
Nu ska becca blogga, läs www.aalltidbecca.blogg.se  !


DUUUMPA MIIIIG

SHAOMANNNN. Nu har vi tryckt i oss allt + kladdkaka. Damn, snart rullar vi fram! Imorgon ska vi iväg och shoppa på mellandagsrean! YEAAH. Vi kollade på Natt på museet, sjuukt rolig. Nu ska vi kolla på någon annan film som går.




Hiss & Diss

Hiss :
- Den här smileyn ; :- .. den gjorde min dag. värkligen
- Solen! Du är dum om du inte vet varför den äger.
- mat. jag tycker om mat.
Diss :
- Att julen redan är över... det gick så snabbt ju!
- Att internet här är aaassegt, det har gått 10 min och jag kommer inte in på facebook!

Mongo!!!!!!


jag spenderar cash på dej bloggen ;)

jaa, titta, jag köpte mer internettid! Så snäll som jag är! Iallafall, snart ska väll jag och föräldrarna på någon mysig restaurang, och ja.. det är väll kvällens planer. Jag längtar till i morgon, då ska vi åka till en större stad och shopppaaaaa, wohoo. Jag är varm!!
Nu kommer jag snart lägga upp dagens hiss och diss lista. Yey

myskväll!

Nu har jag och becca mysat upp oss med grönsaker&dipp, godis och läsk. Harry Potter går på tvn just nu och sedan efter den en massa andra filmer. Vi hörs senare!




locktång

Prövade min nya locktång, den är sjuukt bra faktids!







har typ aldrig haft en locktång förut, så det är ju inte så bra än x)


snabbt internet här asså!

ja, eller inte! Kolla, jag slösade just 1 € på att skriva till er en gång till.. haha. Måste säga att internet är det sniiiigelfart på.. så, idag tog pappa lite bilder när jag bada.. några är otroligt fula, men några får ni se!

jag är en badanka !


nu tar min internet tid slut, hejdå!!

mästerkockar!

YOOMAN. Jag och Becca har bakat först pepparkakor & sen kladdkaka på fiabecca sättet. ÖHHÖÖHÖH.
Här är några massa bilder :














tuuuunnngaaa cheyer




LOOOOVE

ÅÅÅH KOLLA VAD MIN FINA BECCA TOG MED SIG HEM FRÅN SPANIEN!
Det är ett vykort med Iker Casillas, min absoluta idol! En helt grym målvakt som spelar i real madrid & spanien.
Han har alltid varit min idol sen jag var en liten plutt, började spela fotboll när jag vad ca 5 och har alltid sagt attjag ska bli som han om jag är målvakt. KÄRLEK





beccaa

Ja, nu är jualfton över! Men då är det bara att börja peppa inför nyår, kommer bli topppeen! Men i alla fall, min julafton blev super som jag sa förut! Snart kommer Becca hit och vi hittar väl på något kul, vi skulle egentligen åkt och shoppat på mellandags rean men allt är ju stängt idag? Så vi åker imorgon. Hon slaggar här i dag också. NICE.
Fick sjukt mycke pengar så köööör bara på rean nu alltså! Nu ska jag fixa mig... :)

PUUUSSS

och mera bilder



hahahahha, Tova stryper tomten!!

me and papi

Okej, nu är det säkert tråkigt med alla bilder jag lägger upp bara, men har inte riktigt tid att skriva intressanta saker.. kan ju säga att det bara är skandinavier här. Men ni ska vara glada, tänk om jag bara hade skrivit låånga texter om ingenting, hur kul vore det då :) Nu ska jag gå och bada!

lite bilder


hahah, jag är vacker udda


och en egobild. Självklart.

ser man ut idag


haha, ful bild. Såå, shorts och linne idag, japp. Igår var det ju jul, och julbord här och hela kalaset. Idag har jag nyss ätit frukost och ska nu bada, snart. Men pappa råka köpa två timmars internet tid så det blir väll lite mer bloggning nu snart!

Juloutfit

Så här såg jag ut på julafton!










några knasknasknas bilder! :D
puss och god jul igen!




i love my new camera!

WOHO! Stendiggar min nya kamera! Det är en Sony & det är ingen system, för jag ville inte ha det eftersom dom är så stora och jag vill kunna ta med min. Den har 14.1 Mega pixlar, zoomen är sådär halv bra 5 x optisk zoom. Men man kan filma i HD. Detsutom är den röd/rosa och fin! Har sprunigt runt i huset och fotat, kan visa några bilder. Kom ihåg att jag håller på och lär mig allt med den så förvänta er inte mycket!






Några randombilder :D


300 INLÄGG!

Dethär inlägget är denna bloggs 300ade inlägg! Tycker det är rätt bra på så kort tid, och mer uppdatering ska det bli!
Lite nödvändig fakta sådär...

live från julafton

Nu har jag öppnat nästan alla paket! Är super nöjd! Har fått : Solsidan boxen, en kamera, presentkort på MQ, massa pengar, locktång, smink, godis, böcker osv! Har en julklapp kvar att öppna men den öppnar jag när gästerna gått, för att spara lite. HAHA jag är som jag är.

Hoppas alla fått en superbra jul och ha en bra fortsättning ( gay mening )






Kalle Anka

Hejsan! Hinner slänga in ett inlägg nu i mellan allt julfriande. Min kusiner är här och vi har självklart kollat på kalle anka & ätit julmat, är proppmätt efter en portion! Snart ( Hoppas jag ) så ska vi öppna paketen, wohoooo! Jag skriver nog senare ikväll och berättar vad jag fick :)


hihihihih, retard.


jag är dum..

... haha.. jag har inte köpt alla mina julklappar ännu .. attans då. Kom på att det borde vara tid att göra det nu. Intelektuell som man är. Få ge mig ut dagen innan nyår, haha! Det är .. 5 personer.
Eller kanske hittar något här!! Klipsk jag är.
Jag vet inte om det är ett ord ens.

Ps. Det är julafton idag
Ds. Jag har ont i tån. Slog i tröskeln till hotellrummet. Aj.

julafton!

jaa, nu är det julafton, och här är det dagliga inlägget... lite skumt att fira jul här, så varmt ju! Men ikväll är det julbord på hotellet, vi får väll se va det innebär.. idag har jag vaknat och solat,.. och badat, pappa är dum! När jag låg och sola och nästan sov, värsta harmonin, så känner jag massor med vatten på magen, så jag liksom vakna i min dvala.. han ska få payback snart, hehehe. Har inte några bilder just nu, eller jo men orkar inte lägga upp dem! Nu ska jag gå och bada.. så bloggar kanske kanske igen eller i morgon. Juste, läste i en svensk tidning som fanns här (som såldes på hotellet) att ni hade PANIK! i stockholm, och här har jag flytt landet, haha. God jul iallafall :)

GOD JUUUUL

PÅ ALLA TÅÅÅÅÅÅÅMTAR! hihi, ja idag är det ju julafton. Det betyder
julklappar, släkten, julskinka, julmust osv!
Dagen alla väntat på, när jag vaknade imorse låg det ett paket och en chokladtomte brevid min säng. I paketet fanns en bok som heter "Tjuvlyssnat". Den handlar om massa roliga konversationer som folk hört andra prata om. Riktigt rolig faktids! Nu ska jag väl fixa något, antar jag? Fan vilket knas inlägg det här blev?




Ja jag gillar att rita på paint! TIHIH.

'

ROLIGT

Oj jösses himalia herr knäppson! Vad ska vi ta oss till med struten? Han bara rullar! Hoppas också att vi kan få iordning på vattenkällan, den läcker! Jag ska lägga in lite halm till fröna så dom blir glada, då får vi mat på bordet! Lotta säger att det inte går att vi åker till landet i fjärran, det tar för lång tid med flyget. Grisarna & fåren skulle bli hungriga och toanödiga påvägen, inte bra! Imorgon far vi till bergen, där ska vi campa med både tält och brasa. Måste komma ihåg att ta med min rullstol. Kom nu, så simmar vi!
JABADABADOOOO


detta mästerverk kom jag på nu, lite sådär poofff?! Borde nog bli författare, skulle ju bli stenrik! (A


Somewhere in Brooklyn

Jag vet : men dah den är fett gammal? Eller är den det? Orkar inte bry mig, i like it! :D




mobbad nesa


SOVA


skumbild.

Tjaaa, nu är det officielt julafton. Eller det har ioförsig varit det i två timmar typ, men anyway. JULAFTON. Som jag sa förut så har jag suttit och spelat zoo tycon nu, helt underbart kul! Skapade värsta bästa djurparken och shit. Nu måste jag sova om jag ska orka gå upp imorgon ens!
SOV GOTT & GODJUL!







zoo tycon

HIHI, ska spendera min dagenföredopparedagenskväll med att spela lite hederligt datorspel. Just nu går någon sjuk film på 5an, haha stöört. den heter : Date movie. Just nu står en kille i en hiss och dansar, Weird.
Sov gott, om ni kan! :D

pussN


FOTO (igen) : Nya skor

Köpte dehär skorna i måndags tror jag.
ca 500 kr på Din Sko







gillar dom starkt! Dom är som ni ser bruna, med spänn-detaljer på sidorna.

FOTO : Julpynt, typ..

(STENKLUMPEN på 2 megapixlar!)










HAHA. VADÅ VAD ÄR SUDDIGA BILDER FÖR NÅGOT? HIHIIHIH


Tre ûber roliga bilder

som jag hittade på min dator, tycker inte ni ska mobbas för bilderna utan istället antimobbas,
acceptera att vi är såhär cooola



'
'






Apelsiner

Hejsanhoppsan. Handlade bara en sista julklapp till min kusin i farsta, nea därimot shoppade loss på massa julklappar, snacka om att vara sent ute! :D När jag kom hem så typ åt jag efter ett tag och sedan nu ska jag typ göra apelsiner med någon sak i så dom luktar gott...? gör det varje år, faktids. Japp. Behöver väl inte ens säga vad mina planer inför imorrn är? JULAFTON. Ska försöka fota lite! :D


haha söta vi är, gammaal :)


fin man kan vara..

min internettid som jag betalat för var inte slut, så kunde ju lägga till denna bild. Igårkväll vare

usch, ser ni hur vit jag är i ansiktet om man gämför med benen. Ska gå och sola nu, herregud..

outfit


en halvmobbad outfit bild för idag, vad hände med ansiktet? :O LÄSKIGT.'



farsta igen!

Hej alla som är vakna ( vilket i princip är alla ) . Ska åka en sväng till farsta idag med Nea, men nu ska jag nog inte köpa något. Sen blir det hem och baka, Hoppas jag... Imorgon är det julafton. Shallebanan vad året gått fort?! Nej, nu känner jag mig som en gammal mormor men det känns verkligen som om tiden bara rinner förbi. Snart är det sommar igen... Ska börja fixa mig iordning, bussen går om 40 minuter.
 Hoppas ni får en bra da före dopparedan ( kallas det sååå?? ) Och medans ni fryser ihjäl så ligger Tova just nu på stranden i bikini och schteeeker. Höhöööö, skadeglädje. Fast jag kan ju egentligen inte säga så för jag är ju också här i kylan? NU BLEV JAG FÖRVIRRAD. Hejdå på er! :)


försökte vara seriös, lyckades inte alls.


hej!

hejhej, nu har jag köpt internet här, men det kostar så jag kanske bara bloggar en gång per dag.. iallafall, igår kom vi ju hit men vi var rätt trötta (fast jag sov hela flygresan, hihi, 6 timmar) men vi badade men det var rätt kallt, blåste mycket igår och så, så vi gick i staden och sen åt vi. Idag är det varmare, och jag har nästan nyss vaknat och så har jag stekt i solen, är ju vit som ett spöke, haha. Ska gå och bada nu! Här kommer lite bilder iallafall:

vid poolen  på kvällen..

jag och pappa spelar typ mitt favoritspel genom tiderna, spelade det när jag var här när jag var liten också.

mer kommer väll i morgon eller något!

Min och hildas roliga fb-konversation

00:09
H Hejdå min sköna <333333333333333333333
00:09
F HEJDÅ <3333333333333333333333333
00:10
H PUSSPUSSPUSSPUSS ÄLSKLING <33333333333333333333333
00:10
F puuuuuuuuuuuuuuusssN
00:10
H skaru dygna eller?
00:10
F Funtar på de ;);)
00:11
H när gick du upp?
00:11
F 10
00:11
uppe tio timmar till då,kul för dig
00:11
ush, nä bangar no
00:11
vad ska du sitta och sysselsätta dig med då???????
00:12
nu ska jag skaka på paket, peace!
SKAKA PÅ PAKET
SJUNGA HÖGT
DRICKA LÄSK
MUUSIK
00:12
SMASH
00:12
BLOGGA
00:12
SKAKA RUMPA
00:12
NÄTSHOPPA
00:12
.
00:12
WOHOOOO
00:12
ÄTA KORV
00:12
USH, NEJ!
00:12
ÄTA STEN
00:12
JAG ÄR INGEN KANIBAL
00:13
STENAR ÄR VI ALLIHOPA ALLIHOPA ALLIHOPA
00:13
WOHO, DÅ ÄTER JAG DIG
00:13
DU VAR JU INGEN KANNIBAL NYSS
00:13
NEJ, JAG SKOJADE . JAG ÄTER BARA GODIS
00:13
OCH LÄSK
00:14
si
00:14
NU SKA JAG SOVA OCH DU SKAKA PÅ PAKET SÅ VI HÖRES UNGA DAM
00:14
WOHO,
00:14
wie
00:14
PEACE OCH PUSSN
00:14
pussN
peace broooootha
00:15
PEACE OFF YEAH
PUT DA HELL TO DA YEAH
00:15
HELLYEAH
PUT DA T RÖTT
PUT DA T TO DA RÖTTä
*
00:16
hahahhahahaaahaha
OK, DE BLIR TRÖTT
00:16
OH YEEEES MOTHA
00:16
PAPAAAA
HEJDOOOO
00:16
THE MAMAS AND THE PAPAS FTW
hejd
00:16
SICLAROOOOO
00:16
å
å
00:16
Å
00:16
å
:D:D :D:D :D:D
ciao bella
00:17
:D:D :):) :P:P ;);)
ciao allgot
00:17
:'(:'( :(:( :/:/ :):) :D:D
00:17
:P:D
00:17
fail
00:17
HEJDÅ FÖR SISTA GÅNGEN
00:17
THE LAST SONG
00:17
Du är failARM
ARN
00:17
arm,tihihihihi
00:18
SKREV FEL OKEJ!? INTE ALLS SNELT ATT MOBBAS
00:18
JO DET ER SNELT
00:18
NEJ, HEJDÅ BIAAATHXHXHXHHXHCHCHC
00:18
MEN NU SKA JAG SOVA SOM SAGT
00:18
JAPP, DRÖM OM MIG
00:18
THE LAST GOODBYE
00:18
GOOODBYE
00:18
nej
00:18
JO
JA E EN SÖT KAM
00:18
DISSELIDISSDISS
00:18
OR NOT? I AM HOT
EN SÖT KAM, EL
00:19
EL HAHAHA
00:19
HAHAH.'











Jag orkar inte skriva i allt vem som skrev vad, men ni fattar - varannan :)



Skaka paket!

Resten av kvällen tänker jag underhålla mig med att skaka på paketen som ligger under granen, känns som om jag är typ sju år igen. RANDOM. Har inga planer egentligen för imorgon, ska väl ringa någon kuul. Ha de bra sålänge ;)







I would understand





En liten rolig händelse som hände (?) idag!

Jag och rebecca satt, lata som vi är på bussen påväg hem. Vi var de ända på bussen, då ser busschaffören att någon har krockat framför oss på gatan så vi kan inte komma förbi där, så jag och rebecca fick sitta och guida honom hur han skulle backa och så. Sen skjussade han oss direkt till den hållplatsen vi skulle av, lite VIP sådär. Han vart jätteglad för att vi hjälpte honom och önskade oss en god jul, gullligt! :)

shoppat! :)

Hejsan alla tååmtar! Åkte in till farsta idag med Rebecca, köpte de sista julklapparna! Det var väldigt mycket folk där, alla handlar allt de glömmt! HIHI. När vi kom hem från shoppingturen så satte vi oss uppe i vardagsrummet med filtar och varsin kopp te, och spelade dataspel, kollade på kalle anka film & var allmänt barnsliga! Haha nej, men vi kännde för att mysa till det lite + att kalle anka filmen hette "Äntligen jullov" så det var spikat redan från början! Becca gick sedan efter ett tag och jag åt middag. Riktigt gott med hemmagjord mat nu när vi är klara med köket! Gissa om jag är trött på pizza, mc donken & djupfryst mat! Efter maten bestämmde jag mig till allas lättnad att städa rummet och nu ser man till och med golvet! Ett litet steg för världen, ett stort steg för fia! Ska nog slå in de sista paketen nu och bara suga in julstämmningen! Det luktar gran i hela huset, bättre blir det inte!




Vadå suddiga bilder? ( KOM IHÅG, 2 MEGAPIXELS STENKLUMP! )


Vi hörs imorgon! :D



SVARA KVINNA

REBECCA OM DU SER DETTA, SVARA PÅ TELEFONEN! :)




Hähäääh, lyckades somna igår efter allla randomninlägg i alla fall. Känner mig duktig på att uppdatera :D
Känner lite för att äta frukost, sen ska jag ringa Rebecca, IGEN! Det går inte att få kontakt med den tjejen! Men somsasgt, nu ska jag äta frulle och fixa mig och så :)
Hahah, skum bild från somras






asså varför?

varför sitter jag och skriver typ tio inlägg på raken om ointressanta saker som bara jag tycker är roligt? Är ju fett tröttt.. och nu ska jag gå, Men tova har ju faktids lämnat bloggen helt i mina händer i en hel vecka. MOHAHA, FIESTAAA!


Så klart

Petters verision



Lill-babs verison




Hahhaha, lite småroligt sådär. Eller egentligen jättekul, satt och skrattade när hon sjöng dedär om göra guld om av min pille typ, extremt kuligt!


ARGHH

Ge tillbax den :(((





ni skulle bara veta...

hur trött jag är! Jag har varit hemma resten av dagen, blev inget bakande. Har typ slappat? Skööönt! Imorrn ska jag iväg någon stans med Becca, men min mobil fungerar inte riktigt så jag kan inte få tag på henne. Men det löser sig nog. Har absolut ingen energi att skriva ett intressant inlägg just nu. Vi hörs imorgon helt enkelt, sålänge kan ni gotta er i hur avundsjuka ni är på tova som ska till kanarieöarna.


kanarie öarna!

herregud, kom på att jag ska till kanarie öarna inatt.. eller kom inte på, men kom på att jag glömde att berätta det för er! så, nu blir det bara fia i en vecka, kanske hittar internet på hotellet och slänger in ett inlägg? Förvänta er inte för mycket dock! men kommer förhoppningsvis hem med massor med fina bilder.
juste, haha gillar ni det lilla vackra jag gjorde på 2 min i headern?


Aja, nu ska jag sova (åker kl 3 i natt så ska försöka sova några timmar iallafall)
Ha det så bra i kalla sverige, så tänker jag på er när jag ligger och steker vid poolen ;)
chao!

gifts

det här är det jag fick av tjejerna i går (älskar er tjejor!!) och det jag fick idag, av halva släkten typ. fast jag får såklart klappar på julen också,det är bara att jag inte kommer vara med dom då!

halsduk av mormor

den svarta smyckeshanden, där bakom ser man min gamla som bangade i golvet och fingrarna gick av.. fick iallafall den svarta av mormor idag


böcker, av mamma och mormor





och det ovanför var från avalon och olga

och sen presentkort från morbrorsorna och tjej :)

TIHIHI, bildbomb!!

det är enkelt att låtsas...

Tumblr_laz37tfecw1qba8ejo1_500_large
.. ni ser bara utsidan av mig.
Jag vill inte längre,
Orkar inte längre.


coldplay - christmas lights

riktigt bra låt! Den är faktids en jullåt, men en annorlunda! :)








FOTO : juuul

( De första bilderna är på mitt nya armband, det hilda totaldissade!)














bakaaa

Hejsanhoppsanibrallan! Är hemma från det lilla julfirandet nu :) Ska snart baka! Tror jag ...
Det var nog allltt....



(Spola fram en minut ungefär)



JOOOOOOHOOOOOO

Tjaa Sara is in tha house :*

Vi är ho towii och har bla delat ut julklappar till varandra.
Nu har vi juuuuullooooov! Super myysig dag först börja vi halv 9 och sen när vi kom te skolan städa vi -.- inte kul men aja sen vare rast och då övade vi på sången ;) På lunchrasten "övade" vi med gaanska många avbryt... sen efter lunch var det dags för mig,fia,linnea och sofia att gå upp på scenen och sjunga inför HELA sjuan jobbigt.. men kul fast vi fick inte sjunga klart för att började klappa händerna när vi inte va klara xd aja men
puss på er :))




hos towi

SHABBAAAAAHHHAHHAHHAHAA.
Är hos tove med allaaa, sara nea sofia elin hilda & towe såklart :) Vi har ätit godis, druckit julmust och delat ut julklappar. MYSIG VÄRRE. HEJDÅ :)


handboll

ska på träning nu, kommer väll blogga efter men släkten ska komma då för att jag inte är i Sverige på julen, så vi ska fira i morgon! Men hoppas jag hinner blogga då iallafall.
Onödigt inlägg, men ändå nödigt

du förrvirrar mej .. men det är värt det


bild från weheartit...

Nu ska jag försöka slumra..


inse faktum

Daniel & Tim är coola

noonetoldmetowritethis

lite sent

Så, idag kom Avalon Olga & Martina hit, vi bytte julklappar, köpte pizza från Pris EXTRA som vi fick värma i ugnen, käka chips och hade det skoj. Sen efter det har jag skypat med Tim & Daniel, målat mina naglar, städat och håller på med bloggdesign (inte den här bloggens). Jag borde sova, men är så förihelvetes hungrig!! Förlåt, inte svära ^^
Lite bilder från idag iallafall;

Gick inte att ladda upp för mitt knäppa internet. Lägger upp i morgon!


tihi, lekte lite med webbcam






'

HAHHAHAH. Såhär kul har jag just nu :D

my day

Hejsan! Är hemma från näst sista dagen i skolan. Vi gjorde inte så mycket alls. Jag Sofia Sara & Linnéa övade inför imorgon då vi ska sjunga. JAG ÄR NERVÖS, kommer göra bort mig! ska i alla fall och handla med far och bror om ett tag, ska köpa nya skor och en julklapp. Sen åker jag hem till Linnéa och slaggar där. Men, vi hörs! :)


Haha snygg bild! :)



julgranskula




ormar..

.. gud, drömde värsta mardrömmen inatt (jag är en fegis). Jag är SUPERRÄDD för ormar, asså jag får panik, och jag drömde att det typ var en asstor orm i ett hus, där jag och andra människor var, och den jagade mej, och du kanske vet att i ibland i drömmar går det inte att springa? Jätteläskigt.. och nu vågar jag inte gå ut ur mitt rum, haha! Tänk om ormen står där... nej haha nu ska jag sluta vara en fjant och pallra mej ut härifrån.. wish me luck..

sex and the city


sitter och ser på sex and the city.. borde sova men vill ändå inte. Vet inte om jag bloggar mer idag? har klätt granen och så.. mys! Bilder kommer i morgon. Natta!

barbra streisand





julkänsla

Denhär kvällen har varit riktigt julig! Har pyntat, slått in julklappar, lyssnat på julmusik, fikat adventsfika & bara suttit och tittat när det snöat så mycke. De gillar vi! Imorgon är det måndag, vilket betyder skola för min del. Tror inte vi kommer ha mycket till skola dock, mest städning och sånt kraffs. Efter skolan ska jag åka och köpa skor mer pappa. Känns som om mina converse inte räcker i dethär vädret. Nu går det : The day after tomorrow på tv, riktigt bra film! Bara för att vara lite rolig, funderar jag på att ha på min gamla tomteluva. Den är riktigt gammal, ingen såndär pampig med fluff och glitter här inte. Men den är tung, men jag är inte säker på att jag vågar...

en bild från när jag hälsade på tova i belgien ;)

mirror mirror on the wall, who's the badest of them all


vet inte om jag har lagt upp den här förut men bryr mej inte, måste säga att den här låten gör mig gaaalen, jag typ flyger upp och börjar dansa i hela mitt rum, galet!
älskar DIRTYBIT som kommer ibland, försöker allting hänga med på det :P

FIA HISSAR



* Alla julfilmer! Jag tycker det är supermysigt med alla julfilmer som går nu runt jul. Grinchen, Ensam hemma osv. De filmerna är de bästa, jag stengillart! :)



Ensam hemma 3

shafannnnta! Pappa hämtade mig hos tova och skjussade mig till min träning. När jag kom hem åt jag lite lunch och nu sitter jag och kollar på Ensam hemma 3, mysigt värre. Snart ska jag slå in julklappar!




julklappshandling..

ska nu dra SJÄLV och köpa julklappar.. sen ska jag stå i Cafet i hallen, och sen bloggar jag väll igen. Chao!

jag och Martina i Fredags

lite bilder idag (hundmässan)




leker tråkig..


det var mest hundar på bilderna.. iallafall sitter vi och kollar på grease just nu.

grinchen!




vi sitter och kollar på Grinchen, han är så sööt! :)


fia ÄR PÅ FEL HÅLL jue.

hejhej, nu sitter VI och har det jettekul. Haha .. fia och jag typ ligger och skrattar såhär : HIHHIIH IHAHHAa... och så säger vi fyndiga saker!!

Fia: Tova du luktar såpa.
Tova: jag ÄR en såpa


'''

ojsanbojsan, ska sätta alarm på klockan 08.00 imorgon, måste nog sova nu! Spotify funkar fortfarande inte, otroligt sorligt! Aja, ska kolla tv nu. PEEACE


cola light!

jahapp, har just kommit hem, det vart lite senare än jag hade trott, men det var roligt iallafall! Skulle igentligen komma hem lite tidigare så jag skulle hinna städa men nejnej! Var ju som sagt på julavslutning med laget, vi körde laserdome och sen åt vi på restaurang och sen var vi hemma hos min tränare och sånt. Haha, på vägen hem vart jag jätte bajsnödig och ba: ELMIRA MÅSTE BAJSA och typ satte mig på parken, finns värsta mongovideon som jag hoppas Elmira ALDRIG någonsin lägger upp. Men nu ska jag se på tv - och min hjälte för att hålla mig vaken - Cola Light!

haha, otroligt lycklig för min cola. Känner mig nyttig, för Cola Light är ju nyttigt!

Godnatt gullungar

panik

ååååh min spotify funkar inte!? Står bara att det är offline mode! KILLIT!
Nu har min bror gjort något så att den funkar ännu mindre! GAAAHH.
spotify is my liife :((((((((((((((((






dagens roligt

Fia och Hilda är inne på glitter och kollar på smycken

H - Men gud vad ful, vem skulle ens köpa dethär? ( Håller upp ett armband)
F- JAG ! Fett cooolt! Ge mig det ! HIT!
H- oj..


Sorrybanana

Jag är inte alls bra på att blogga, ledsen! Var i farsta idag med Hilda Sara & Nea, köpte lite julklappar. Har fixat lite saker och ska äta ben & jerrys, höhhö. Vi hörs! :)


sova!!

jag har just kommit hem från avslutning med skolan och sedan vart på stan med tjejerna, vi åt pizzahur, och haha btw tycker jag att jag säger mycket bra kommentarer! När en tjej som jobbade på pizzahut frågade vart vi ville sitta pep jag fram : vi är hungriga! Och sen när en annan tjej sa ''det är familjepizzor'' sa jag : vi är tjocka! Jag är onormal!
Har iallafall kommit hem och somnat direkt, har sovit i en och en halv timme nu.. så trött! Ska snart på handbollsavslutning med laget, ska möta Elmira och sen ska vi köra laserdome med de andra, älskar det, det är ju så jäkla kul. Bloggar iallafall senare!

moorgontröttaaaa

vi måste kuta till skolan nu! såg förrästen på The runaways igår, asbra film!


RUBRIK

Vet faktis inte riktigt vad jag ska skriva här... Imorgon är det skola, men snart är det jullov ju. Häärligt! Efter skolan imorron ska jag till farsta med Linnéa och Sara och köpa de sista julklapparna. Är ju snööstorm ute!  Jag älskar det, haaha mooobbbad. Nu ska jag kolla vidare på tv och sen sova tidigt! :)


HIHIHIH




du kan inte ljuga för mig

Du har nästan allting jag någonsin velat ha - ändå fortsätter du att ta mera från mej.

Hej?! Såå, hade handbollsträning precis.. har just kommit hem så tänkte ta en dusch nu. Sen kommer Olga och slaggar här..!
Förrästen, den här låten är på min hjärna.. en ''barndomsklassiker''? Kommer ihåg när vi sjöng den på Fritids i .. 2an? Den är ju asgrym.. haha.


HAHAHAHAHAH

HILDA TAPPADE SIN RING I TOAN OCH SPOLADE!!


HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA







Fin bild va??:D


hos saraaaahh med hiiildaaah

shabboo. Är hos sara nu, hilda är här också. vi dricker oboy, mumsfilibabba. HEJDÅÅÅHHHHHH




titta vilken coollus :D


olga är en mongolin

vi är snygga :)
heeej, är hemma hos Olga.. jah. ska snart på träning, bloggar efter det, chaoo

dagens



Sheperds skor - Nilson Shoes
Tights - kan man ju typ köpa överallt, så vet inte
Tubkjol - h&m
vit topp - frk någonting..
skjorta - h&m

skola idag, men börjar inte förrän 10:20 - naaajs!

TILL TOVA

Jag ska smsa! Måste bara kolla en sak med min far :)



yooyoyooyoooh!

ORKAR VERKLIGEN INTE SKRIVA. PANIIIIK
Har varit på dansen.
HEJDÅ!


godnatt


wiihoooo, bäst!

bästa♥

Image and video hosting by TinyPic



farsta

hejhej. har just kommit hem från att har vart i farsta med Martina och Daniel, typ handlat julklappar? Vart inte så många dock, haha. Vi har svårt att koncentrera oss på det typ. Aja, snodde den här bilden Daniel fotade idag..

haha.. fint!

zumba

Var ju som jag sa med mina supersötavänner förut, vi latjade runt och sjöng. höhöh. Åkte sedan och hade fys vilket idag var i form av Zumba, riktigt kul! Sitter och äter middag, haha klockan 22. Imorrn är det dans, ska nog vara med Linnea och sara kanske, si claro.Somsagt, min kamera är helt sönder så därför blir det inga nya bilder....





COOOLA CHEYER.


högst på önskelistan!

iPod Touch 4G 32GB - Hemelektronik
ipod touch 4 G ... önskaönskaönska. Ville ju ha en iphone 4 först men den va så imbasone dyr, så nu vill jag ha den här!

skolfoto

.. har fått mitt skolfoto nu, tyckte det vart okej, ser lite konstig ut vid ögonen men men..


så mycket bättre

Download Friends Wallpaper

haha, sitter och tittar på Friends, jättekul. Har tränat idag, och innan träningen var jag och åt lunch med Martina och Olga, gottgott. nää va sorligt, nu lämnar Chandler bröllopet för att han är rädd att gifta sej.. stackars Monica! Haha, ni bryr er såå. Bloggar senare iallafall!

GRRYYMM

Låten är ju asbra också, men hon sjunger jättebra! :)




HHAHAAAHAHA

HAHAHA, Kommer du ihåg? :)


All I want for christmas is yoouuuu

Jag Linnéa och Sara ska sjunga på julavslutninen. Känns lite små farligt. Jag kommer förmodligen bli utskrattad....
AJJAAHH. Vi sitter och kollar på Ung & Bortskämd nu, rätt kul ändå :)
Ska iväg på fys sen, såååå. peaceee.


några snygga webcam bilder på mig & sara, Linnéa är helt inte i programet så hon banga. HAHAHA





HAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHA
Stencoola, sara måste säga att hon är oseriös... :)






fisrumpa

yoyoyoyyooyoyooyoyoyooyoyooyoyoy alla coola.
är hemma hos sara med linnea och sara, vi äter. MUMS. linnea slickar tallriken :)


to cool for school..

... eller to nerd for the world? Ska iallafall till skolan nu, så hinner inte skriva så mycket.. inget alls faktist. Träning efter skolan idag, vi hörs väll efter det, chao

''gammal'' outfit, inte dagens..

feels like im not tryin my best

jaa, jag är lite sjuk jag, för jag hade EN LÄXA att göra på 4timmar.. ännu inte gjord. När jag bar har en läxa tänker jag '' kan göra senare '' och så slutar det med att jag har 15 prov och assesment att göra på en kväll, och då pluggar jag i badet, och sen hela tiden, och sen halva natten. Så nu ska jag köra, matteprov i morgon. Great.
Men, sluuutar på freeedag, niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiice!

IKEA

shobla, är hemma från en tur till ikea & ska nu gå ut med världens bästa linnea. Vi höööres! :D


lucia



©

WhatIf

M218256862_large

 

bild från weheartit.com

 

 


hemma..

.. gud, ville gå och julshoppa idag, men alla är upptagna med sina liv? Så nu sitter jag hemma och tittar på The Hills, vilket också är ganska skönt, man måste ju slappa ibland! Såå.. inte mycket annat att skriva, jag bloggar senare!

körde glitter i håret idag .. ful webcam bild också.  förlåt

Gooodnaaatt

nu ska jag sova, superintressant inlägg i knööööööööööööööw.
hörs imorrn! :)


Haha,

gjorde en jättefin bild på paint nyss, vet att ni vill se den



riktigt stilig? visst?!

Adventsfika

halululu! Följde med min käre far och bror ut till tyresö och lämnade bror där, han skulle ha match. Jag och pappa åkte och handlade lite och åkte sen tillbaka till hallen och kollade på matchen, dom vann! Sen åkte vi hem och hade lite adventsfika. Mysigt! Imorgon har jag sovmorgon till 10, NICE! Det är ju lucia imorron också.
Kanske slänger in ett godnattsinlägg lite senare :)

(blogg.se dampar så det går inte att ladda upp bilder )

/ FIA

On monday morning




goottt...
Satt och dunkade musik, tills mamma kom och tvinga mej sänka? Dude..
Nu måste jag packa upp min väska, hade braaa



gooodis

Drog ut en snabbis med Nea & John, vi gick mest runt och snacka och hade kul :)
Ville bara säga dee...




HAHAAA, super bra mobilkamera!


recovery


jag kan ärligt talat inte leva så här. Vill inte det häller

dunkdunk

jaaa, nu är jag tillbaka i Sverige och mina högtalare funkar igen så mitt rum skakaaaaaaaaaaaaaaar!
Vad har jag gjort i Belgien då? På torsdagen hälsade jag på i skolan, och efter det åkte jag och maria och satt barnvakt, det var kul men ganska svårt att få ungen i säng.. haha. Seeen på fredag var jag i skolan igen, och efter stannade jag i skolan med Oscar och Jonas, sen kollade jag och Jonas på Oscars innebandy och sen åkte vi hem till honom och sov hoss honom.. sen  på lördagsmorgonen åkte han på träning (igen) och jag och Jonas var kvar ensamma i hans hus.. och vi åt världens nyttigaste frukost: Ljust bröd med Nutella och sen Sprite. Vadå Biggest Loser?
Sen var jag i stan med Jonas Kalle och Oscar (jag är mycket med killar..?) och vi var typ i quick och sånt.. sen mötte jag Maria och Ellen och var i en leksaksbutik lite, sen så åkte jag och Maria på barnvakt igen. Förrästen, jag halvsov på vägen hem, så jag kommer inte ihåg att vi satt i bilen eller något?! Jag vaknade liksom när jag satt på toa hemma hos Maria.. det var läskigt. Iallafall, idag har jag flygit tillbaka till Sverige och nu är jag här! Fotade inte så mycket i Belgien.. men ska se om det finns något som kommer upp snart! Nu ska jag på toa.. haha.
Vet inte om någon orkade läsa allt det där?

freechigt

sitter här och gör absolut ingenting. funderar på att ringa någon... Så intressant är min dag. SI CLARO.
Det är ju tredje advent idag ( tror jag? ) så vi ska väl kanske fika lite senare ikväll, det var nog allt.


såhäääääär fin är jag just nu..




min " adventspresen"

godnatt!

Ska ta och sova tror jag, hörs imorrn! :)


julshopping!

Var som jag sa hos elin förut med sofia amanda hilda och elin såklart, vi kollade på paranormal acitivity 1, tycker fortfarande inte att den är läskig... Klockan halv fem ungefär åkte jag och Hilda in till stan och julshoppade!
Vi var inne på hm vid drottninggatan tror jag, så hör vi en stor smäll och det börjar komma massa rök och vi ser folk springa utanför, så vi blir så kalrt rädda och går ut och kollar, alla springer därifrån och då gör vi ju också det såklart, men sen börjar alla gå för att kolla vad som hänt. Läste på aftonbladet att dom inte kan säga säkert vad som hänt, vill inte ens skriva det. här är länken :

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8265883.ab

Men vi kom hem i alla fall, var med my på kvällen och vi kollade sex and the city. My satt och sa alla repliker, suck!
Nu ska jag kolla runt på fb :)



HOS ELANCH

YOYOYOYOYOYOYOYOYOYO.
Är hemma hos elin med hilda, snart kommer amanda och sofia också. JUP.
HEJDÅ

flickorna på klitteholm

ASSÅ SHIIEET!


'trodde verkligen inte att ord kunde förstöra så mycket'

Sluta ljuga, du kommer ingenstans med lögner.




IDOL final

Sitter och kollar på idol finalen, kan inte bestämma mig för vem jag hejar på. Jobbigt alltså! Har inga planer för imorrn tror jag, fast det känns som om jag bestämmt något. oups. Håll utkik efter mina fina vänner Sophie och Rebecca som sitter med VIP biljetter i publiken!
Men men, Vi hörs antingen ikväll eller imorrn!



Luuunch

YOOO! Ska åka in till stan med sofia och elin & äta lite lunch, blir mysigt! Skriver senare! :)

For the first time









TRÖTTER

Shabalabalaalalalallal.
Fattar inte egentligen varför jag bloggar? Är sjukt trött! Kommer väl däcka här och nu. Vi hade såndär föräldra redovisning och det gick väl bra, eftersom vi var tvungna att va i skolan så länge så fick vi ledigt imorron! SÅFT! Sen på måndag börjar vi 10.00. GILLA. Har inte riktigt bestämt vad jag ska göra imorron, vi får se!
Kan inte ta bilder för min kamera är sönder, sorry!


oldie, ( inte så gammal men inte ny ;) )


oh

hejhej, ær hos Maria.. idag har jag vart  i skolan och hælsat på. Det va jættekul.. allafall, har inte de tre sista bokstæverna just nu før Maria har ju såklart norskt tanjentbort. Vi ska vara barnvakter nu, vet inte om jag hinner blogga så myket mer tills jag kommer hem.. men ska førsøka!

GREEN DAY

Har alltid älskar Green day, ända sen jag var en liten plutt! Tycker de är riktigt grymma!






(minnen!)





Bara jag?

som tycker denna ögabild var ganska fräck? :)




'

Jävlar vad allt kan förändras fort, knas!



ushpushpäronsoda

Sha man! Sitter och fryser för tillfället. Har haft 0,000000 energi att blogga idag, sorry! :$ Har i alla fall haft dans och så, imorrn är de en såndär föräldraredovisning. Skriver igen imorgon när jag förhoppningsvis sovit!


Bjuderpådennaflummigaegobild.




till belgien!

nu ska jag fara till belgieeen, så kommer väll blogga där! Har lite bråttom till flygplatsen nu gubbar

underbar låt


thisishowilookdealwithit


skit dålig bild.. vet inte varför..
vaknade förövigt med värsta krullet i håret i morse för att jag somnade med blött hår igår.. och det höll i sig hela dagen... kul.

outifit ( igår )

gårdagens klädsel

'
(mobba inte mitt face, ser lite störd ut. )



Today

Tjena kompis! Är hemma från skolan nu, ska plugga lite och sen ska jag väl iväg på fys träningen. Det var nog allt..
Några få bilder från igår :


Becca va söt igår :)


Den såg ju så god ut, synd bara att den smaka röv...


Köpta från Kappahl 20 kr ( REA)


betygstress

Guud va tråkigt, var tvingad att gå hem direkt efter skolan idag för att vila (av Mamma, hihi) .. ska ju till belgien i morgon och vill INTE vara sjuk då!! Iallafall, tuff skoldag, typ SO prov sen Matte prov, matten gick bättre än SOn, HOPPAS jag. Gud, det är så sjukt, jag kommer ihåg för.. nej det var ju typ förra året?! så när man övade till ett prov övade man inte för att få bra betyg, utan för att klara ''förhöret'' mamma alltid skulle ha för än, så att man fick gå och ha kul istället. Nu är ju saker och ting LITE mer komplicerade.. nu pluggar man ju för betyget. Och vetu vad, nu nästa termin är mitt mål en höjning till VG!!
Jag är 100 % serri nu, nyårslöfte!
Nu ska jag chillaaa

köpt igår & idag..

Igår;

örhängen, H&M, 20kr tror jag.. kanske rea också

hårspänne - rosett, H&M, runt 30 kr?
Idag;

sheperds, Feetfirst, 950 kr

Såå, det va det från igår och idag.. måste spara cash nu, måste ju ha till Belgien (ska dit i övermorgon och hälsa på vännerna där!) och sen julklappar.. och sen vill jag ju shoppa också. Blä, pengar suger! Kan man inte byta kläder mot läxor istället. Then my wardrobe whould be HUGE by now, believe me.

i´m falling to pieces








fota inköp?

kom på att jag har varit väldigt dålig på att fota det jag köpt? Tänkte att jag skulle börja igen, kanske.. det har bara känts så oviktigt, jag menar, bryr ni er? Men, ska börja igen nu!
Iallafall, vanlig skoldag.. eller nej, först hade jag DEBATT i engelska, SKJUT MEJ ville jag skrika, för jag var först.. och prata inför klassen är INTE min grej.. typ stirrade rakt ned i mina papper.. great. Senare på dagen fick jag en liten överraskning av min hemkunskaps lärare, jag skulle tydligen ha presentation.. så ja, framför klassen igen, men denna gång tittade jag upp lite ibland. och sen, till sist, hade jag SO prov direkt när vi slutat, för jag missade det när jag var sjuk, så man får göra det på läx-hjälp typ.. men jaja, sen åkte jag hem i sällskap med Martina men bestämde mig halvvägs för att mötta mamma i t-centralen, gick till Wayness Coffe där och väntade på henne.. och sen kom hon och då gick vi och köpte mina shepherds som jag fotar snart, ska bara plugga lite nu, två prov i morgon. Men säger som Marty ''sen efter i morgon är helvettet slut''. Då är vi klara med alla prov och det börjar närma sig lov ;)

Vet inte om någon orkade läsa allt det där?

random

Vet inte vad som just hände, men jag fick jätteont i min arm, not good. Menmen, gick hem till Becca förut som jag sa. Vi åkte sen till globen och fikade på ett café där, men förfan vad äckligt det va! Vi båda köpte kladdkaka, men den va helt torr och superstark? So not cool. Så vi gick och köpte glass på donken, höhöh. Är hemma nu och ska äta middag och sen plugga gaaal1! Får se om jag hinner lägga in bilderna ikväll! :)


fika!

hinner egentligen inte skriva, men jag gör de ändå, ska åka och möta upp becca nu & vi drar någonstans och fikar, vi höörs!


haha sommras :)




foto : fotboll

Ganska suddiga bilder, men de får duga! :)








öl smakar kladdkaka i lappland..

guuud, mitt huvud dunkar som en jäkla saxofon.. Jag ska duscha nu sen ska jag sova, för jag BEHÖVER sömn. Naattaaa

fotboll

Put da hell to da yeah! Imorse, eller kanske borde kalla det i förmiddags åkte jag sofia och sara till julmarknaden i skolan, tycker det är riktigt mysigt! Hilda kom sen också, köpte två böcker och en film ( till min kusin, HAHA. nej) vi fikade och hade det allmänt mysigt, Åkte sen till cupen någonstans nära tyresö, gick bra faktids. Det var ju slutspel eftersom mina kära lagspelare lyckats så bra utan mig i turneringen i fredags. Första matchen vann vi med 1-0. Andra matchen (semifinal) torskade vi dock med 2-0 mot Enskede 1, lite synd men vi spelade jättebra! Andra enskede laget ( lag 1 ) vann finalen! Duktiga tjejer! Fotade som en dåre! Lägger strax upp bilderna.












lite mer bilder..

.. men de här är ifrån klass-fikat vi hade i torsags. Vi typ gick runt i skolan och det var asmysigt, för det var ju liksom mörkt och så.. för det var ju efter skoltid.. och ja.. jättefint i skolan på kvällen faktist!


för att rädda mig från pedofiler redigerade jag över min skolas logo ..

fina vi är ..haha. Bilderna tog Olgaaa med sin iphooone :)

biilder



jag är ubercool i mina brillor..haha.


vi är flashiga..

jag är dum..

förlåt .. jag är sämst okej?! Men .. okej nu är ni säkert trötta på alla mina andledningar.. men iallafall, ni kanske kommer ihåg att jag var jättesjuk, typ influensa, i en vecka för en vecka sen? Ja, nu mår jag lika dåligt igen! Och det jobbiga är att jag måste gå till skolan i morgon eftersom jag ska göra prov som jag missat, och det är liksom viktigt för nu kommer ju betygen och det är liksom nu det gäller.. så jag får överleva? Så nu typ sitter jag i soffan & skakar och pluggar.. mysigt .. men det är lite skönare eftersom Dolly min gullebölle är här, me looove. Det är min mormors hund om du inte visste det..
Iallafall, kommer lägga upp lite bilder från igår nu? Puss

NI KOMMER GARVA LÄPPEN AV ER!



äh den buffrar lite, buffelibuff!

Julmarknad

Just nu är jag glad. Riktigt jävla glad! Är inte säker på varför. Känns bara bra. Och det är ju bra! Imorgon ska jag somsagt först på julmarknaden i skolan med några vänner och sen efter ska jag på fotbollscup slutpsel. TOPPENSÖNDAG alltså! Seyaaaaa




sooommaaaar.


hihiihihi

Detta inträffade när jag satt i bilen med pappa för någon dag sedan

fia ser en bil som det står Finsk hemtjänst på och bestämmer sig för att skapa en mening med alla sina finska kunskaper

f- pappa, lyssna på dehär! :
Den finska hemtjänsten skulle hjälpa en gammal tant ner för trappan :
(med finsk dialekt)
okej nu ska jag hjälpa dig ner för trappan gamling, yxi kaxi kolne o perkele hon ramla!



HAHHAHAHA


P- ledsen att behöva säga det, men de va inte så kul...




vet ni!

vad jag upptäckte! Sitter och tuggar på ett tuggumi, och min tunga blev blå! :O kan möjligtvis bero på att det är ett blått tuggumi...

gal111!



Foto : natur

JAJA, JAG VET ATT NI KANSKE TYCKER DET ÄR OINTRESSANT MED ALLA MINA LIKADANA BILDER, MEN INGEN HAR TVINGAT ER ATT LÄSA :D
















dansuppvisning

Kort och gott, jag gick hem till hilda förut, och sofia kom sen. Vi hade ruligt. Kring 17.45 gick jag hem och åt middag eftersom vi skulle till Saras &  Towes dansuppvisning, dom var jätte duktiga! Imorrn ska jag spela slutspel i cup, kuuligt! ;)
Bilder från uppvisningen :


UPDATE : Var tvungen att ta bort dom, attans!







otroligttufftinläggt

Ey yoo! Har inte varit vaken länge alltså, eller kanske en timme. Ska vara med Sofia och någon mer kanske om ett tag, sen ikväll ska jag på saras och towes dansuppvisnig, tar med kameran! Imorgon sen ska jag kanske på cup, eller annars på julmarknaden i skolan :)


Haha en rätt gammal och otroligt ljus bild på mig och beccca :)



fuling

heeej, vad göör nii.. vi typ va jätte tjocka igår så nu väger vi typ 100 kg.. så nu ska vi bli av med allt fett occh gå på en shoppinggggrunda.. wie. Jag kommer ta med kameran, dont worry.

ps. ja vill ha en fjällräven. Blä

film


Elmira gråter och jag halvsover.. hihi

outfit + facelook





facelook

HAHA, Ser ut som en tomte...'


Foto : Globen

Jag hittade en kamera från stenåldern typ, så bilderna är feett weird + att det typ bara är ego bilder på mig och sara. hihi.








vackra vi är! hiihi. Inte så många bilder men ...


sorry!

ledsen tova, but that´s life! HÖHÖÖH :)  Tycker detsutom att dom va riktigt söta.. I ALLA FALL. Efter skolan idag drog jag hem och hämtade en pulka, drog sen till linnea där sara  & sofia också var, vi gick till pulkabacken och hade askul! Fast vi blev helt torterade av alla killar. Not okey! Sen följde sara med mig hem och åt middag, sen åkte vi till konserten ! Det var jättekul faktids! Olika artirster som Darin Jill Johnson Måns Zermerlöv, haha inte så bra artirster men jag och sara hade ändå jättekul! Lägger snart in bilder :D



asså fia det där var lågt -.-

feeett taskigt fia, det där var ju typ fulaste bilden på mej -.-

iallafall, är med Elmira, vi tjockar ossss,,,


fan va vi är coola :)

Kooonsert

shabbabababba! ska iväg på dendär konserten i globen med sara nu, vi har ätit pizza också.
vadå tjokiz?
Tar med kameran. eller nej, den är urladdad :)
PIIIIS




'



-.-

Fan vad sur man blir på folk som bara hackar på andra som vågar vara sig själva, vafan gå och lägg er!
'



GRATTISS!

finaste Isabelle, älskar dej sjuuuukt mycket bästavän!





www.finaisa.blogg.se



PAYBACK 2 TIME!

Tova you are going down! du gräver din egna grav, du kommer ångra att du någonsin la upp dendär bilden, mohhahahha!







du är så söt kvinna! :D



attans...


typ såhäär gullig var jag i onsdags.

Har inte alls uppdaterat bra, beror på lathet mest. OUPSI. Igår hade jag dans, är så jäkla kul alltså! Idag så åkte jag till farsta med becca, shoppade massa julklappar! Blev till budgetpriser eftersom det kostade så saaatans mycker förra året. Imorgon ska jag på konsert med mamma och pappa, ska försöka få med någon kompis också.




bråttoooom

ska iväg till skolan nu, ska ha klassfika där.. ha en bra torsdagskväll alla!!


i hate this foolish game. Leave me alone


solsidan

http://cdn01.tv4.se/polopoly_fs/1.1441361.1263479813!image/1457812704.jpg_gen/derivatives/w450/1457812704.jpg
Så klockrent!

i thougt i told you, imma star


jag är coolast


och min artbok.. fint.

jag och min hand.. som det står lite text på om NO.. som jag hade prov på idag.. humm.. tova tha fuskare? Nää, haha skulle vart det om jag hade behövt göra provet men jag slapp av min snälla lärare!

Jag är cool för jag gör mina läxor. sådetså.

PAYBACK

du sa att jag skulle radera, men nää busiga jag gjorde inte det. För din information Fia, DU ÄR GULLIG.
Älskar håret där uppe, hihi.


jagärdumjagvet

herregud.. förlåt.
Men här kommer min andledning.. asså, först och främst har jag ju träning 3 ggr i veckan, sen har jag FULLT med prov och läxor nu de här sista 2 veckorna.. kan ju stolt berätta att idag måste jsg skriva ett Repotage, sätta ihop 4 sidor i Bild med någonting om Elements Of Art.. typ, göra JÄKLIGT mycket engelska, skriva en dialog (en lång en!) i franska och komma ikapp med matten. IDAG alltså. Och nu tänker ni.. nej men höhö.. det där är ju typ hela veckans läxor. Nejnej, dra inga förhastade slutsatser nu. Detta är till EN DAG, fredag. Hinner inte göra något i morgon eftersom jag har klassfika & träning.

Allt det där tar seriöst kål på mej, jag kommer hem efter träningen, som då var DIREKT efter skolan så nej ingen chill tid innan den häller, slänger av mig väskan, öppnar NO boken och pluggar, och sen äter jag skitsnabbt för att hinna plugga, och sen badar jag SAMTIDIGT som jag pluggar. Resultat; en blöt bok.. men iallafall, ni fattar väll hur det är? någon måste ju också gå i skolan som läser detta..
så just nu har jag inget liv. alls.

Vet inte om någon orkade läsa allt det där, men om ni gjorde det klappar jag händerna.. och där är andledningen att jag inte bloggar särskilt mycket.

jag bloggar senare. har inga bilder eller.. vad vill ni att jag ska fota? Matteboken?

studiedag.

Shäna. Ska iväg till Sofia nu, skriver seeen! PEACE'


sleepty time!


Awi, kolla vilken bild jag hitta! Ser fett liten ut...

Dags att sova nu tror jag, ska ju trots allt gå upp sju imorrn och kolla julkalednern.
Okej jag måste fan växa upp. crap. men de får ske en annan dag. soooov gooooott




'

(snett öga? :O )

 






Can we bring yesterday back around?
Cause i know how i feel about you now.
I was dumb, i was wrong, i let you down.
But i know how i feel about you now.


RSS 2.0